Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Víte, jak správně hýčkat svého zákazníka? Konference plná zajímavých hostů poradí

„Náš zákazník, náš pán.“ Rčení, které platí od nepaměti. Ale o svého zákazníka je potřeba se také pečlivě starat. Proto se 13. října uskuteční v Clarion Congress Hotelu konference s názvem Péče o zákazníka, kterou pořádá místní pobočka neziskové organizace JCI Czech Republic.

JCI sdružuje mladé podnikatele, manažery a vedoucí pracovníky z celé České republiky. Zaměřuje se na rozvoj a kultivaci tuzemského podnikatelského prostředí, na získávání nových podnikatelských příležitostí a kontaktů, a to nejen na území České republiky, ale i v sousedních regionech.

Konference Péče o zákazníka je součástí čtyřdenního národního kongresu CZEKO 2016 a je určena především veřejnosti. Bude zahájena vystoupením jednotlivých řečníků – Vratislavem Kulhánkem (bývalý předseda představenstva Škoda Auto a bývalý ředitel Robert Bosch České Budějovice), Michalem Heisigem (od roku 2009 obchodní ředitel Seznam.cz), Jurajem Saskem (ředitel a spolumajitel agentury Visibility) a Danielem Munichem (akademický ekonom, člen NERV II). Po přednesech bude vedena panelová diskuze s řečníky.

Vstup na konferenci je zcela zdarma! Je jen potřeba se na ni předem registrovat. Na místě pak bude registrační desk otevřen od 15 hodin, samotná konference začíná v 16:00 a potrvá čtyři hodiny. Organizátoři navíc rádi uvítají v průběhu dobrovolné vstupné, které bude v plné výši darováno spolku DialogCB pro projekt Budějcké obědy dětem.

Štítky Česko, konference, Vratislav Kulhánek, Robert Bosch, ŠKODA AUTO a.s., Seznam.cz, České Budějovice, Sasko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víte, jak správně hýčkat svého zákazníka? Konference plná zajímavých hostů poradí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.