Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbená Bohemka znovu otevřena

PR článek

Restaurace Bohemia je pro vás znovu otevřena. Po důkladné rekonstrukci opět nabízí možnost ochutnat kvalitní gastronomii na známém místě. Najdete ji v ulici Plachého 33 v Českých Budějovicích. Nabízí polední menu a večeře z čerstvých, ideálně lokálních surovin. Degustační menu o dvou předkrmech, hlavním chodu, sýru a dezertu nejen zasytí, ale i překvapí.

Otevřená kuchyně v restauraci nabídne trochu jiný gastronomický zážitek. Přímo před vašimi zraky kuchař Radek Otípka připraví jídlo, které budete konzumovat. Všechny ingredience jsou vždy zaručeně čerstvé a pokud je to možné, pak byly i vypěstovány v Jihočeském kraji. Dominantou kuchyně je lávový gril, ze kterého jsou steaky propečené vždy tak, jak si to budete přát.

Polední menu
Studování poledního menu restaurace Bohemia vám nezabere mnoho času. Polévka, dvě hlavní jídla a někdy dezert. Vše zaručeně čerstvé a v omezeném množství. Aktuální polední menu najdete vždy na webu a Facebooku.

Bohemia Office
Vzhledem k poloze v samém centru je pro vás připravena rozšířená verzi poledního menu skládající se z aperitivu, předkrmu, hlavního chodu, kávy a dezertu. Karafa čerstvé vody na stole je milou samozřejmostí.

Pozvěte obchodního partnera, společníka nebo kolegu na pracovní oběd. Bohemia Office nabízí rychlé připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi, profesionální a diskrétní obsluhu.

Kromě jídla si vyberete z pestré nabídky argentinských vín vhodných ke konzumaci masa, odpočinete na romantické zahrádce ukryté příhodně na dvorečku domu, nebo uspořádáte oslavu či firemní večírek pro maximálně 25 hostů v salonku.

Nově rekonstruované stylové pokoje hotelu Bohemia nabídnou ubytování až 15 znaveným cestujícím v pěti dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a jednom apartmánu se dvěma ložnicemi a terasou.

Více informací najdete na našem webu bohemia.restaurant. V průběhu otevírací doby je možno rezervovat místa na telefonu 380 427 999. Mimo otevírací dobu volejte na mobilní telefon 775 251 767. Rezervovat ubytovaní můžete na čísle 608 120 102.

Štítky dezert, předkrm, hlavní chod, sýr, ingredience, steak, restaurace, káva, maso, aperitiv, České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbená Bohemka znovu otevřena  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.