Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Rada města doporučí zastupitelstvu odstoupit od odkupu Hokejového centra Pouzar

Na veřejnosti často propírané téma odkupu Hokejového centra Pouzar budějckou radnicí by mělo mít finální verdikt. Na uplynulém jednání Rady města bylo rozhodnuto, že zastupitelstvu doporučí zrušit záměr o odkoupení.

Hokejová hala v sousedství sídliště Máj a Čtyřech Dvorů se původně mohla stát majetkem města. Nyní to ale vypadá, že výsledek bude opačný, což potvrdil i náměstek primátora Petr Holický: „Rada města projednala informace, jaké město dostalo k dispozici. A doporučí zastupitelstvu zrušit záměr odkoupení Hokejového centra Pouzar.

Štítky hokej, rada obce, Sídliště Máj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vratislav Ryneš

To je super. Když Pouzar hrál hokej za Budějce a válel, tak mu všichni tleskali, plácali ho po ramenou a když dělá něco pro lidi i ty nejmenší tak jemu nikdo nepomůže. Jenom ho chtějí jako vždy využít a vykoupat v tom. To že není fenomén v podnikání se asi ví, ale místo aby se mu pomohlo, tak se bude čekat, až se v tom utopí. Jsme super patrioté. To že tam chodí děti ze škol na Máji to nikdo neřeší. On udělal něco pro sport aby měli děti co dělat ve volném čase a ne aby nám z titulu volného času dělali problémy na sídlišti. Toho bychom si měli všímat - pozitivních věcí a řešit jak to udělat aby to šlo a ne pořád jenom poukazovat PROČ TO NEJDE !!!!!!!!!! Už se to jednou naučte .

Čtvrtek, 3. listopadu 2016, 12:31Odpovědět

Miluše Ševčíková

Je tady někdo, kdo by sem mohl napsat podmínky prodeje HC Pouzar ?

Čtvrtek, 3. listopadu 2016, 12:11Odpovědět

Rada města doporučí zastupitelstvu odstoupit od odkupu Hokejového centra Pouzar  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.