Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Adore’s Cafe je kavárna se speciální nabídkou pro celiaky a možností relaxace

PR článek

Nápad na otevření kavárny Adore’s Cafe byl od počátku založen na osobě, která má ve všem jasno. Přesně daný plán jak co bude vypadat, fungovat a na čem bude vše založeno. Díky čemu? Dlouhodobě nabíraným zkušenostem v oboru servírky a celkově v tom, jak by se měl vést vlastní podnik. Samozřejmě lehce subjektivně řečeno, každý má jiné představy. Stejně jako si děti v určitém věku o jednání svých rodičů říkají „tohle já u svých dětí nikdy dělat nebudu“ si možná i ona říkala o svém vysněném podniku co dělat bude a co dělat nebude, právě na základě situací a případů, se kterými se během svého působení v roli zaměstnance setkala. Poučit se z chyb a nabrat kladnou inspiraci. To byl základ.

Co tedy vzniklo díky tomuto plánu? Kavárna, která nabízí specifické zaměření na kompletně bezlepkovou nabídku. Každodenní nabídkou jsou krémové bezlepkové polévky nebo výběr z výborných zákusků, samozřejmě také vždy v bezlepkové variantě, k výtečné kávě Danesi, kterou máte možnost v Českých Budějovicích ochutnat pouze v Adore´s Cafe.

Dále nemůžeme zapomenout na rozmanitou a kreativní nabídku, se kterou se nesetkáte jen tak někde. Například naprosto čerstvé fresh nápoje, smoothie, chia pudinky nebo čokoládové fondue. Nesmíme zapomenout i na nabídku variací kávy ze sojového mléka.

K jídlu v nabídce najdeme několik druhů nevšedních čerstvých míchaných salátů, z různých variací surovin. Další skvělou záležitostí, kterou neochutnáte v Českých Budějovicích na mnoha místech, jsou výborné sandwiche ve čtyřech provedeních – šunka a sýr, uzený losos, americano, avokádo. Vzhledem k tomu, že stále mluvíme o bezlepkové kavárně, tak je samozřejmostí možnost jak saláty tak sandwiche připravit v bezlepkové variantě.

Na čem si však dnes mnoho zákazníků zakládá a na co si velice potrpí je naprosto profesionální přístup, úsměv na rtech a příjemné vystupování. Co odlišuje kavárny, ale i jiné podniky, které zahrnují jakýkoli druh servisu a péče o zákazníky, je lidský faktor. Kam se ráda vrátím? Tam kde jsou na mne vždy příjemní a usměvaví.

O co není nouze, jsou probíhající akce pro veřejnost. V současnosti se již konalo několik hudebních vystoupení ve smyslu zábavy v podobě živé hudby v podání Jakuba Vančury a Honzy Jandy. Můžeme se v blízké době také těšit na skvělou příležitost ochutnat různé druhy sushi, se kterým ne všichni mají zkušenost. Také se dočkáte koncem listopadu první akce pro skupinky a party kamarádů a přátel v zábavné podobě kvízu v profesionálním podání. V případě, žejste zvyklý pořádat firemní večírky, je kavárna Adore’s Cafe ideálním místem na zorganizování tohoto druhu akce.

Co je cílem z dlouhodobého hlediska? Dále pokračovat ve specializaci v široké nabídce pro celiaky. Udržet příjemné a klidné prostředí pro pracovní i soukromé schůzky. Nabídnout místo, kde se může člověk zrelaxovat u příjemné hudby nebo zažít skvělý a zábavný večer s rodinou nebo přáteli na některé z organizovaných akcí.

Kavárnu zájemci najdou na adrese Dr. Stejskala 108/7.

Štítky kavárna, káva, sendvič, salát, polévka, mléko, sýr, celiakie, nápoj, suši

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Adore’s Cafe je kavárna se speciální nabídkou pro celiaky a možností relaxace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.