Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete kompromis mezi drahou a „papírovou“ kuchyní? Kredence má použité kvalitní kuchyně z Německa

PR článek

Fenomén sdílené ekonomiky roste. Lidé daleko méně utrácejí za nové věci, stále více si je půjčují. A pokud to není možné, pořizují si je použité. Taková možnost se nově nabízí v Českých Budějovicích s kuchyněmi. Společnost Kredence dováží lehce opotřebované kvalitní kuchyně z Německa za skvělé ceny.

Jestli vám nevyhovují předražené kuchyňské linky z věhlasných studií, ale zároveň nechcete kupovat levnou a sériově vyráběnou „papundeklovou“ kuchyni z Polska, která nemá dlouhou životnost, je pro vás Kredence výbornou variantou. Od našich západních sousedů dováží do České republiky jen pečlivě prověřené a kvalitně zpracované kuchyňské linky včetně spotřebičů za zlomek ceny.

Většina kuchyní je vybavena ledničkou s mrazákem, myčkou nádobí, dřezem, sporákem, digestoří a sklokeramickou, nebo indukční deskou. Všechny spotřebiče jsou navíc od předních zahraničních výrobců – Siemens, Bosch, Miele a dalších. Na všechny spotřebiče navíc Kredence poskytuje záruku tří měsíců.

Kuchyňské linky jsou vhodné úplně všude. Takže ať už si chcete zařídit chalupu, chatu, rodinný dům nebo jenom byt, rozhodně si vyberete. Když ne tento týden, tak třeba hned další, protože Kredence vozí do Českých Budějovic každých sedm dní nové modely. Moderní, lesklé či rustikální všech velikostí a tvarů, které lze poskládat dle dispozic prostoru. Případně ji truhlářská firma na přání upraví, uzpůsobí a poté i na místě smontuje.

Kredence, největší prodejce použitých kuchyní v České republice, má svůj sklad v Nemanické ulici 437/5, konkrétně v areálu firmy Řempo. Zajišťuje však dopravu z Českých Budějovic po celé republice. Stačí si jen svou kuchyni na webových stránkách vybrat a o zbytek už se Kredence postará.

Štítky kuchyně, Německo, České Budějovice, kuchyňská linka, Česko, Polsko, Siemens, Robert Bosch GmbH, Miele

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete kompromis mezi drahou a „papírovou“ kuchyní? Kredence má použité kvalitní kuchyně z Německa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.