Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zaplesejte si v Metropolu spolu s jihočeskými podnikateli

Vyvrcholením letošní plesové sezony bude premiérový Jarní ples podnikatelů, který se uskuteční v sobotu 8. dubna od 19 hodin v Domu kultury Metropol v Českých Budějovicích. Tato společenská událost samozřejmě není pouze pro podnikatele, ba naopak. Srdečně zváni jsou všichni, kdo chtějí strávit svůj večer tancem a příjemnou zábavou.

K tomu dopomůže i velice bohatý program odehrávající se na dvou podiích. Návštěvníci se mohou těšit na Metroklub Bigband a kapelu Slovani, na dvě taneční vystoupení v podání tanečnic AIWA! TRIBE a protagonistů muzikálu Cyrano, fotokoutek, mobilní kasino, karikaturistu, a dokonce přijde i kouzelník! Na žádném plese nesmí chybět zajímavé ceny a ani tento není výjimkou. A co víc, každý lístek je výherní.

Generálními partnery večera jsou RK Stejskal.cz a Business for Breakfast jižní Čechy. RK Stejskal.cz je tradiční jihočeská realitní kancelář, která letos slaví 25 let na trhu a ples je ideální příležitostí k odstartování oslav tohoto jubilea. Business for Breakfast je velice zajímavý koncept podnikatelských klubů po celé republice, kde si členové vyměňují zkušenosti a kontakty během snídaně. V Jihočeském kraji mají čtyři pobočky, a to v Českých Budějovicích, v Táboře, v Jindřichově Hradci a v Písku.

Pokud máte o Jarní ples podnikatelů zájem, lístky na něj si můžete zakoupit v kanceláři RK Stejskal.cz v IGY centru nebo na e-mailu daniela.librova@bforb.cz. Ceny za lístek na stání jsou 150 korun a na sezení 250 korun.

Soutěž o vstupenky na Jarní ples podnikatelů (8. 4. – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na tuto skvělou akci. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do středy 15. března do 12. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA!

V sobotu 8. dubna se uskuteční první ročník Jarního plesu podnikatelů. Správně je tedy odpověď A.

Dvě vstupenky na ples vyhrála Vlaďka Kolářová. Blahopřejeme!  

Štítky soutěž, ples, Dům kultury Metropol, České Budějovice, Aiwa, vstupenka, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zaplesejte si v Metropolu spolu s jihočeskými podnikateli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.