Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Original pivnice Budvarka nabízí nový moderní koncept značkové restaurace

Pivovar Budějovický Budvar oficiálně představil veřejnosti nový moderní koncept Original Pivnice Budvarka. V „nové“ Budvarce se propojuje moderní a klasický styl, který v sobě spojuje i značka Budweiser Budvar. Spojení tradičních hodnot a moderního pojetí není v Budvarce založeno na kontrastech, ale naopak na harmonické shodě, stejně jako u piva Budweiser Budvar. Budvarka tak v praxi ukazuje, že značka Budweiser Budvar je moderní a dynamická, ale zároveň založená na tradici a pevných historických základech.

„Nová“ Budvarka je umístěna přímo v budově pivovaru v prostorách, ve kterých od roku 1996 fungovala velmi dobře známá pivnice Budvar. „Po více než 20 letech jsme přistoupili k zásadní změně designu i celkového pojetí našich značkových restaurací. Cílem bylo vytvořit moderní koncept pro náročného hosta a zároveň zachovat prvky tradiční pivnice, kde si můžete vychutnat prémiovou značku Budweiser Budvar,“ říká Robert Chrt, obchodní ředitel Budějovického Budvaru.

Budvarka v areálu pivovaru je již druhou značkovou restaurací nového konceptu. První „nová“ Budvarka byla otevřena již počátkem března v centru Českých Budějovic a navíc byla zahájena příprava několika dalších Budvarek. „Během dvou let chceme Budvarky otevřít ve všech krajských městech a později i v dalších vhodných lokalitách,“ dodává Robert Chrt. Hosté najdou v každé „nové“ Budvarce dokonale ošetřené čepované pivo, jedinečnou českou gastronomii, profesionální a kvalitní servis a nadčasové prostředí moderní a zároveň tradiční pivnice. „Věříme, že restaurace Budvarka získají oblibu u příslušníků mladší generace. Dobře se v nich určitě budou cítit i milovníci klasických pivnic,“ uzavírá Robert Chrt.

Design a technické řešení interiéru restaurace Budvarka

Budvarka představuje moderní řetězec restaurací se silnou vizuální přítomností značky Budweiser Budvar. Je to prostor, ve kterém by se lidé měli cítit příjemně a uvolněně. Proto je důležitou složkou navrženého konceptu také optimismus s prvky humoru. Flexibilní interiér je možné aplikovat v různých typech prostorů od historických po moderní. Z praktického pohledu je velmi důležitá jednoduchost montáže navrženého mobiliáře.

Zařízení restaurace Budvarka je navrženo z mnoha originálních prvků, které výborně doplňují dřevěné židle tradiční české značky. Důraz byl kladen na použití kvalitních přírodních materiálů v interiéru. Návštěvníky zaujmou zejména následující komponenty:

  • kónické polosloupy připomínají sklenici s přetékající pivní pěnou,
  • výčep inspirovaný typickým černým budvarským sudem,
  • výplně stěn obložené pivními tácky skládanými do geometrické kompozice,
  • kožené opěráky lavic šité ve tvaru pivních lahví,
  • centrální osvětlení inspirované pivními přepravkami,
  • nástěnné grafiky v pěti různých variacích: stylizované motivy víčka, přepravky, láhve, sklenice nebo potrubí pivovarské technologie vnášejí do interiéru pomocí hravých kompozic další vtipný a silný prvek,
  • dlažba skládaná jako mozaika do tvaru pivních přepravek ze tří barevných odstínů keramiky, která navazuje na grafiku stěn,
  • motiv nápisu Budweiser, skládaný z jednotlivých písmenek frézovaných z masivního dubu, který je v interiéru často používaný i na drobných detailech nábytku nebo svítidel.

Barevné řešení interiéru vychází z přirozené barevnosti přírodních materiálů. Další barvy jsou pak komponovány v monochromatické paletě tak, aby byl interiér sladěn v jednom barevném tónu. Volně stojící mobiliář je proveden v přírodním světlém dubu. Dubové obklady stěn jsou tónované do šedého odstínu. Černě zbarvené zámečnické prvky kontrastují s měděnými narůžovělými detaily. Čalouněné prvky jsou provedeny z brašnářské kůže.

Součástí designového řešení restaurace Budvarka jsou i originální jídelní lístky, pivní tácky, porcelánové stojany na příbory, porcelánové misky na podtácky, přepravky na dochucovadla a kompletní venkovní značení restaurace.

Tisková zpráva

Štítky restaurace, pivnice, Budějovický Budvar, interiér, přepravka, styl, nábytek, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Original pivnice Budvarka nabízí nový moderní koncept značkové restaurace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.