Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velké srovnání patnácti českých mobilních operátorů

PR článek

Podle čeho si vybrat mobilního operátora? Cena, kvalita zákaznické péče nebo počet fanoušků na Facebooku? Náš českobudějovický GoMobil pod lupou prozkoumal patnáct velkých českých operátorů a srovnal je pomocí deseti faktorů.

Spousta mých známých a kamarádů je překvapená, když jim řeknu, že je v Česku asi sto mobilních operátorů,“ říká Milan Pleva, markeťák GoMobil. A dodává, že většina z nich se obává zvolit si méně známého operátora. Proto se v GoMobil rozhodli nás s patnácti vybranými poskytovateli mobilních služeb seznámit. A rovnou je porovnat na základě deseti důležitých faktorů. Samozřejmě včetně ceny. 
GoMobil rozhodně není nejlepší ve všem. Takže srovnání je i pro nás skvělé, neboť víme, na čem musíme zapracovat a zlepšit se,“ dodává Milan a připojuje přání, aby se lidé nebáli změny, protože, jak se říká, změna je život. 

1. Operátoři a kdo je vlastní

 V Česku máme kolem stovky mobilních operátorů. Tři z nich jsou síťoví, tedy budují a spravují vlastní infrastrukturu. Ostatní jsou virtuální a jejich sítě využívají.
 Někteří virtuální operátoři jsou přímo vlastněni síťovými operátory. Takže pokud jste si vybrali virtuála, protože jste chtěli podpořit menší českou firmu a ne “velkou trojku”, v tabulce si ověříte, zdali se vám to povedlo.

Všechny ostatní výsledky velkého srovnání a přehlednou infografiku včetně porovnání cen tarifů najdete na Blogu GoMobil.

Štítky mobilní operátor, GoMobil, tarify, operátor, Facebook, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké srovnání patnácti českých mobilních operátorů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.