Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

O titul Jihočeská sestřička se utká šestnáct týmů

Čtyřiašedesát budoucích zdravotních sester, porodních asistentek a záchranářů ze škol v Jihočeském kraji se letos na podzim utká o titul Jihočeská sestřička 2017. Ve třetím ročníku stejnojmenné soutěže změří své vědomosti, zručnost a fyzické dovednosti.

Jihočeská sestřička, kterou organizují Nemocnice Písek, Jihočeské nemocnice a Jihočeský kraj se koná 30. září v Písku. Soutěž navazuje na úspěšnou akci Medik roku pouze s tím rozdílem, že se zaměřuje na zdravotní sestry z jižních Čech. V obou předchozích ročnících soutěže zvítězil tým budoucích sestřiček ze Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity.

Soutěžní disciplíny budou probíhat v sobotu od deseti do patnácti hodin. Poté se studentky a studenti přesunou do hotelu Biograf, kde budou ubytované, a odtud zamíří na společenský večer, spojený s vyhlášením výsledků do Kulturního domu Písek. Ten začne v osmnáct hodin. V neděli je pak čeká volný program,“ sdělil Lukáš Tryml z písecké nemocnice, který má soutěž na starosti.

Tato soutěž je poděkováním budoucím zdravotním sestrám. Současně jim takto můžeme prezentovat jihočeské nemocnice jako zajímavého zaměstnavatele,“ řekl gestor soutěže a ředitel prachatické nemocnice Michal Čarvaš.

Tisková zpráva | Foto jihoceskasestricka.cz

Štítky sestřičky, jihočeská sestřička, soutěž, zdravotní sestra, Jihočeský kraj, nemocnice, Písek, Nemocnice Písek, Jihočeské nemocnice, a.s., Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O titul Jihočeská sestřička se utká šestnáct týmů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.