Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete si vyjet a zažít pohodlnou jízdu šetrnou k přírodě? Zkuste elektrický dopravní prostředek

PR článek

Pokud chcete cestovat tak, abyste potěšili nejen sebe, zároveň neškodili životnímu prostředí, ale zrovna nevlastníte žádný elektromobil, nemusíte zoufat. Síť půjčoven elektrických dopravních prostředků a nabíjecích stanic energetické společnosti E.ON se stále rozrůstá a vy tak kromě pohodového výletu můžete okusit budoucnost dopravy a cestování.

Nový zážitek z jízdy na plný plyn, ale zároveň z jízdy pohodlné a šetrné k přírodě. To nabízí stále populárnější elektro dopravní prostředky. A rozhodně stojí za to je vyzkoušet. Energetická společnost E.ON se snaží přiblížit elektroprostředky široké veřejnosti kromě jiného také prostřednictvím své půjčovny elektrokol, elektrokoloběžek a elektroskútrů. 

První sezona e-půjčovny byla odstartována již v roce 2013 na Vranovské přehradě. O zápůjčky byl tak velký zájem, že se zmiňovaná energetická společnost v následujících letech rozhodla pro rozšiřování sítě půjčoven s dopravními prostředky na elektrický pohon. Letos si tak zájemci mohou elektrokola, elektroskútry, ale i elektrolodě nebo elektrokoloběžky vyzkoušet již dokonce na čtrnácti turisticky zajímavých místech.

Pro zákazníky energetické společnosti E.ON je ve všech půjčovnách navíc připravena sleva na půjčovné. Současně se zájemci mohou těšit na brožuru obsahující zajímavé informace, tipy na výlety v okolí a užitečnou mapu.

Jedna z e-půjčoven funguje i v Českých Budějovicích na Husově třídě . Obyvatelé krajského města i jeho návštěvníci si tak díky Cyklo Extra mohou vyzkoušet jízdu na plný plyn s respektem k přírodě a bez zbytečných emisí. V e-půjčovně je možné si vybrat elektrokolo doslova ušité člověku na míru, přesně takové, aby mu vyhovovalo a po všech stránkách sedělo.. Profesionální personál zájemce navíc vybaví nejen informacemi, ale i důležitými doplňky, jakými je zámek na kolo a přilba. Postará se prostě o komfort a příjemnou cestu.

Je možné si vypůjčit elektrokola Cube s agregátem a baterií Bosch s dojezdem až 120 kilometrů. Elektrokoloběžky s dojezdem 20 kilometrů a novinku v podobě elektroskútrů s dojezdem až 60 kilometrů na jedno nabití.

Podle zvoleného elektroprostředku si lze vybrat jednu z vyzkoušených a doporučovaných tras a výletů. Na elektrokoloběžce se dá jet například po cyklostezce okolo řeky na Hlubokou nad Vltavou. Tam si užít prohlídku města a zámku, a při cestě zpět se třeba zastavit v zoologické zahradě, která je nejlepší v jižních Čechách. Na elektrokole je možné se vydat také na výlet do kláštera ve Zlaté Koruně, na zříceninu hradu Dívčí Kámen, do barokních Holašovic nebo na Kleť do Blanského lesa. Na celodenní výlet třeba do Trocnova, do rodiště Jana Žižky, nebo do Borovan.

Elektroskútr zaveze výletníky až do Vodňan, nebo na expozici loutek do zámku Kratochvíle. Dojede i do Českého Krumlova na zámek, nebo do Třeboně k rybníku Svět. Zmiňované cíle se díky dopravním elektroprostředkům stávají mnohem dosažitelnějšími a dostupnějšími. Lze tak vychutnávat přírodu či památky v pohodě a bez velké námahy, a to v každém věku.

A zažít jízdu, která prostě baví, je možné nejen na jihu Čech, ale i v dalších místech České republiky. Stačí navštívit navštívit jednu z dalších E.ON e-půjčoven.

Štítky elektrokoloběžky, elektrokola, výlet, tipy, E.ON, dopravní prostředek, příroda, Česko, Jan Žižka z Trocnova, Robert Bosch GmbH, Vodní nádrž Vranov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete si vyjet a zažít pohodlnou jízdu šetrnou k přírodě? Zkuste elektrický dopravní prostředek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.