Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rozkvetlé město už zná své vítěze

Dvacítka obyvatel Budějc se zapojila do letošního ročníku soutěže Rozkvetlé město. A klání pěstitelů, kteří pečují o květinové potěšení svého okna nebo balkónu, přineslo rozuzlení v podobě vyhlášení výsledků a předání zajímavých cen.

Vítězkou čtvrtého ročníku soutěže s názvem Rozkvetlé město se stala Eva Řeháčková, druhé místo obsadil Ivan Janotka a třetí skončila Lenka Adamová.


První místo.

Zlatou, stříbrnou a bronzovou cenu předal účastníkům klání v pondělí 4. září v obřadní síni radnice náměstek českobudějovického primátora Jaromír Talíř. Tito zmiňovaní tři soutěžící obdrželi cenu v podobě finanční odměny ve výši sedm, pět a tři tisíce korun a další zajímavou odměnu od sponzora soutěže.


Druhé místo.

„Estetické klání, jehož cílem bylo především zkrášlení oken a balkonů s akcentem na veřejný prostor, aktivně oslovilo kolem dvaceti lidí. Vítězové si cenu, jejíž součástí je také poukaz na nákup zboží v zahradním centru, rozhodně zaslouží. I proto, že vytvářejí pěkné prostředí pro nás všechny,“ říká náměstek českobudějovického primátora Jaromír Talíř.


Třetí místo.

Autoři | Foto c-budejovice.cz

Štítky Rozkvetlé město, soutěž, květina, okno, balkón, České Budějovice, Jaromír Talíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozkvetlé město už zná své vítěze  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.