Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová, lepší, větší. Taková bude prodejna iWant v IGY Centru v Českých Budějovicích

PR článek

Prodejna iWant je už roky českobudějovickou stálicí. A pořád roste. Teď dostává nový kabát. Nový, lepší, větší obchod iWant se v IGY Centru v Českých Budějovicích otevře už v pátek 15. září přesně v 16:00 hodin.

Prodejna se v IGY Centru v Českých Budějovicích bude nově nacházet naproti hlavnímu vchodu. A znovuotevření prodejny iWant České Budějovice bude velkou slávou. Navíc je připravena celá řada speciálních akcí a slev, to vše v pátek 15. září okoření doprovodný program. O ten se postará moderátor Evropy 2 Bob Švarc a DJ N‘Zym. Start je v 15:30 hodin, na 16:00 hodin je naplánováno slavnostní otevření prodejny.

A na co se můžete v tento slavnostní den těšit? Například na dvacetiprocentní slevu na všechny Macy, příslušenství a produkty Beats. Slevu deset procent na iPhone, iPad a Apple Watch. MacBook Air 13“ v základní variantě se slevou devět tisíc korun z běžné ceny za 21 990 korun. Prvních padesát nakupujících zákazníků obdrží iWant tašku plnou stylových dárků. Každý nakupující zákazník se navíc zařadí do slosování o zapůjčení vozu Mini Cooper Countryman na víkend. Slosování proběhne v den otevření těsně před uzavřením prodejny, ve 21:00 hodin, a bude zveřejněno na Facebooku.

iWant je jedním z Apple Premium Resellerů v České republice. Je v úzkém spojení se značkou Apple a ctí hodnoty jim společné. To se odráží na filozofii designu prodejen, profesionálním servisu, odborných znalostech veškerých produktů značky Apple a příslušenství k nim. Zároveň si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům, maximální možné péči a prémiových službách.

Díky znalostem iWant dokáže zákazníkovi odborně poradit při koupi zařízení Apple či příslušenství k nim a zároveň poskytnout jejich případný servis na vysoké úrovni. Krom toho poskytuje komplexní služby konzultací, školení a profesionálního poradenství.

Čím je iWant výjimečný? Provozuje síť šesti prodejen po České republice, má vlastní e-shop iwant.cz, vykoupí staré Apple zařízení a sleví z ceny nového přístroje, nabízí vlastní certifikované příslušenství, každý týden pořádá bezplatné odborné semináře o novinkách ze světa Apple, poskytuje nadstandardní zákaznický servis, provádí konzultace na míru, připravuje speciální slevy pro zákazníky včetně̌ věrnostního programu, píše vlastní blog plný zajímavých novinek i užitečných tipů pro uživatele

Štítky iWant, prodejna, znovuotevření, program, IGY, České Budějovice, Apple, Evropa, Macintosh, iPhone, iPad, Apple Watch, Facebook, MacBook Air

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová, lepší, větší. Taková bude prodejna iWant v IGY Centru v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.