Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wave Sport připravil na Den boje za svobodu a demokracii speciální sváteční slevovou akci

PR článek

17. listopad. To je heslo, jež budou potřebovat ti, kteří o svátečním pátku zamíří do Wave Sportu na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích. Obchod, který určitě mají ve svém hledáčku všichni milovníci zimních sportů, je už plný lyží, snowboardů i dalšího vybavení. A na státní svátek 17. listopadu pro zákazníky připravil speciální slevovou akci.

Wave Sport nabízí široký sortiment sportovních potřeb pro milovníky zimních sportů, především lyžaře a snowboardisty. Díky tomu, že spolupracuje se značkou Sport 2000 rozšířenou po celé Evropě, se zákazníci obchodu mohou těšit z bohatého sortimentu dodávaného těmi nejlepšími výrobci. Značky jako Salomon, Blizzard, Atomic, Carrera, Head nebo Moira jsou jen zlomkem z těch, které prodejna na Rudolfovské kousek za viaduktem nabízí. Seženete tam sjezdové i běžecké lyže, snowboardy, boty, oblečení a doplňky. Prostě všechno, na co si před cestou na hory vzpomenete.

A ve státní svátek v pátek 17. listopadu, kdy má Wave Sport otevřeno od 10 do 17 hodin, lze vybavení pořídit se speciální sedmnáctiprocentní slevou, která se týká veškerého nezlevněného zboží. Podmínkou je nahlásit heslo „17. listopad" v kamenné prodejně u pokladny a při nákupu přes e-shop je nutné heslo napsat do poznámky při dokončování objednávky. 

Štítky Wave Sport, sleva, svátek, heslo, Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, snowboarding, České Budějovice, Blizzard Entertainment, Salomon, Evropa, HEAD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wave Sport připravil na Den boje za svobodu a demokracii speciální sváteční slevovou akci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.