Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kompaktní SUV za rozumnou cenu. Nový Citroën C3 Aircross je k dostání už za necelých 310 tisíc

PR článek

SUV nové generace, které zaujme na první pohled. Nový Citroën C3 Aircross se ve světě sportovních užitkových vozidel prosazuje svým typickým silným, originálním a svěžím vzhledem.

C3 Aircross navíc můžete poskládat doslova tak, jak si ho představujete. Vybírat můžete v široké škále 90 barevných kombinací, 8 odstínů karosérie, 4 odstínů střechy u dvoubarevných verzí a 4 balíčků Pack Color.

Úpravy na míru nabízí i kabina, kde je na výběr z pěti rozdílných stylů. K dispozici je standardní, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral a Hype Colorado. Každý z nich má své vlastní charakteristické rysy, podobné světu módy nebo nábytkářství.

Můžete se tak podle vlastní chuti uchýlit ke klasickým odstínům nebo kontrasty změkčit. Na výběr je rovněž několik typů kol, v nabídce je kolekce stylizovaných šestnáctipalcových disků nebo šestnáctipalcová a sedmnáctipalcová litá kola s diamantovým výbrusem.

Promyšleny do posledního detailu jsou i další prvky. Zadní postranní okénka vytvářejí efekt žaluzií a střešní nosiče přidávají další barevné prvky ke krytům zpětných zrcátek, lištám světlometů a středům kol.

Cestující nejsou omezeni, pokud jde o zavazadla, protože vůz C3 Aircross se může pochlubit největším zavazadlovým prostorem ve svém segmentu a snadnějším přístupem díky širokému vstupu, velkým pátým dveřím a nízkému prahu. Jeho objem kufru, který je 410 litrů, se může díky posuvným sedačkám zvětšit na 520 litrů. Po sklopení zadních sedadel je celková kapacita 1289 litrů.

Pohledný Citroën se díky své vysoké světlé výšce a velkým kolům cítí dobře v každém terénu, a to díky funkci Grip Control se systémem Hill Descent Assist. Díky těmto funkcím může upravovat pohyblivost svých předních kol podle terénu a udrží se v nízké rychlosti i na velmi strmých svazích.

Široká škála výkonných a úsporných motorů nové generace kombinuje moderní technologie s příslibem, že se můžete vydat na daleké cesty. Francouzské SUV je k dispozici s benzínovými motory PureTech nebo dieselovými motory BlueHDi.

Automatická převodovka spojená se systémem Stop & Start je k dispozici s benzínovým motorem PureTech, dieselový motor BlueHDi 120 je dodáván s 6-ti stupňovou manuální převodovkou.

Zaváděcí cena C3 Aircrossu startuje na 309 900 Kč ve výbavě Live s benzínovým motorem o objemu 1,2 litru. Za naftovou 1,6 ve stejné výbavě zaplatíte o 70 tisíc korun více. Za model v nejvyšší výbavě Shine s naftovým motorem a šestistupňovou převodovkou zaplatí zájemci 489 900 korun.

Autoři

Štítky SUV, Citroën C3 Aircross, dieselový motor, zážehový motor, Colorado, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kompaktní SUV za rozumnou cenu. Nový Citroën C3 Aircross je k dostání už za necelých 310 tisíc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.