Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Akce v Mateřském centru Máj podpoří dětské pacienty hematoonkologického oddělení

Příjemné s užitečným spojí v sobotu 18. listopadu Mateřské centrum Máj v Českých Budějovicích. Oslavy jeho dvacátého výročí totiž budou zároveň charitativní sportovní akci pro spolek Haima, který už osmnáct let pomáhá dětským pacientům z hematoonkologického oddělení Nemocnice České Budějovice. Celodenní program začíná v 10:00 hodin.

Návštěvníci akce se mohou těšit na celodenní program vedených lekcí nejrůznějšího sportovního zaměření, děti jistě ocení facepainting, necvičící mohou sledovat bohatou nabídku kulturních představení a pro všechny je připraven vánoční trh rukodělných výrobků. Na akci budou přítomni zástupci spolku Haima České Budějovice a tým dětského hematoonkologického oddělení Nemocnice České Budějovice, kteří budou zájemcům k dispozici ohledně problematiky hematoonkologických onemocnění a fungování uvedeného spolku. 

Všichni vystupující vystupují bez nároku na honorář a veškerý výtěžek bude pořadatelé věnují spolku Haima České Budějovice, který bezplatně již osmnáct let vedou maminky bývalých i současných dětských pacientů dětského hematoonkologického oddělení českobudějovické nemocnice. 

Autoři | Foto mc-maj.com

Štítky Mateřské centrum, charita, akce, Haima, nemocnice, pacient, Nemocnice České Budějovice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akce v Mateřském centru Máj podpoří dětské pacienty hematoonkologického oddělení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.