Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Za Mikulášem se lidé do hlubocké zoo vydají už podesáté

Putování za Mikulášem, vystoupení Magdy Smolkové, kouzelnická show a pekelné nádvoří. Co nového se chystá na letošního Mikuláše v Zoo Hluboká nám pověděl Martin Švihel z marketingového oddělení zoo.

Kdy se můžeme těšit na Mikuláše u vás na Hluboké?
Již desátý ročník akce s názvem Putování za Mikulášem vypukne v sobotu 2.prosince v 16:00 na náměstí v Hluboké nad Vltavou.

Na náměstí? A jak se dostaneme do zoo?
Právě proto, že jde o putování za Mikulášem, začíná celá akce v centru města, kde už budou čerti a andělé. Ti půjdou spolu se všemi návštěvníky za kočárem taženým koňmi až k branám zoo. Na nádvoří Loveckého zámku Ohrada, které bude v tento den proměněné v opravdové peklo, bude následovat kulturní program.

Na co konkrétně se můžeme těšit?
Pro ty, kteří nebudou chtít jít průvodem, ale přijedou až do zoo, bude od 15:45 hodin otevřen vstup na nádvoří a začneme zde hudebním vystoupením Magdaleny Smolkové. Zhruba v půl páté bude zahájen hlavní program čertovskou pohádkou, následovat bude kouzelnická show Radka Bakaláře s mnoha světelnými a pyrotechnickými efekty a poté zazpívá dětský pěvecký sbor Canzonetta se Zuzanou Benešovou. Zároveň se v našem pekle na nádvoří mohou děti fotit s čerty, anděly a i se samotným Mikulášem.

Platí se na akci nějaké vstupné? A kde bude nejlepší zaparkovat?
Tato akce je poděkováním pro všechny návštěvníky zoo za celý uplynulý rok a je tedy pro všechny zdarma. Kdo přijede opravdu včas a čekání na Mikuláše si zkrátí například procházkou po zoo, tak se jistě vejde na hlavní parkoviště. Těm, kteří půjdou do zoo průvodem, bych poradil zaparkovat na velkém parkovišti na Hluboké. Pro ostatní budou místa na hrázi Munického rybníka, dbejte tam však na opatrnost a následujte instrukce odpovědného personálu.

Na konec se zeptám, bude se na nádvoří čím zahřát?
Jistě, myslíme na to. Připraven bude čaj, punč, káva i drobné občerstvení.

Štítky Mikuláš, advent, Zoo Hluboká, nádvoří, Hluboká nad Vltavou, Zuzana Benešová, Lovecký zámek Ohrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za Mikulášem se lidé do hlubocké zoo vydají už podesáté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.