Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S budějckým Wave Sportem vás zima nezaskočí

PR článek

Rtuť teploměru v posledních nocích padá pod nulu a mnozí z nás už sní o sněhové nadílce a hlubokém prašanu. Srdce každého lyžaře a snowboardisty sice plesá, mnohá střediska zasněžují, ale na pořádnou bílou peřinu si zřejmě ještě nějaký ten den počkáme. Ovšem ve Wave Sportu v Českých Budějovicích, v němž každý milovník zimních sportů najde široký sortiment k zapůjčení nebo i zakoupení, jsou již připraveni. Nově najdete v prodejně Wave sport pod jednou střechou i novou větší půjčovnu.

Wave Sport nabízí široký sortiment sportovních potřeb pro milovníky zimních sportů, především lyžaře a snowboardisty. Díky tomu, že spolupracuje se značkou Sport 2000 rozšířenou po celé Evropě, se zákazníci obchodu mohou těšit z bohatého sortimentu dodávaného těmi nejlepšími výrobci. Značky jako Atomic, Salomon, Blizzard, Stöckli, Dynastar, POC nebo Phenix, jsou jen zlomkem z těch, které zákazník v prodejně a v půjčovně na českobudějovické Rudolfovské třídě 64, kousek za viaduktem, najde. Seženete tam sjezdové i běžecké lyže, snowboardy, boty, oblečení a doplňky. Prostě všechno, na co si před cestou na hory vzpomenete. Nyní je prodejna a půjčovna pod jednou střechou.

Nemáte lyže, lyžáky, helmu, snowboard nebo třeba brusle? Nechcete si vybavení kupovat, ale pomýšlíte na víkend strávený na horách nebo si chcete jít jen párkrát zabruslit? Pak právě vás vybaví ve specializované půjčovně Wave Sport.

„Kvalitní vybavení si jednoduše půjčíte a nemusíte se o nic starat. Vybírat můžete od rekreačních modelů lyží až po top modely pro náročné lyžaře. Lyžařské či snowboardové vybavení dostanete připravené a můžete si ho zapůjčit na libovolný počet dní nebo třeba i na celou zimní sezonu za zvýhodněnou cenu,“ říká majitel českobudějovického Wave Sportu a specialista na lyžování Michael Kvašnovský.

„Je na zvážení zákazníka, jestli si nakoupí nové nebo použité vybavení v naší prodejně nebo si jej u nás půjčí. Samozřejmě záleží, zda bude lyžovat za celou zimu na horách jen o jednom víkendu, týden nebo naopak pojede několikrát za zimu. Pokud člověk jede párkrát za rok nebo třeba jen na lyžařský kurz, tak se mu nevyplatí investovat do nového vybavení. V takovém případě je výhodnější si vybavení pouze zapůjčit na daný termín. Je to pohodlné a bez starostí,“ radí Kvašnovský.

Odborníci ve Wave Sportu ochotně poradí, pomohou

Pokud je lyžování jen nárazovou záležitostí, a na hory se vydáte jen jednou nebo párkrát za sezonu, vyplatí se tedy zajít do půjčovny, kde si můžete zapůjčit kompletní vybavení – lyže, boty, hůlky a helmu nebo vybavení na snowboard či běžky. Obsluha půjčovny fundovaně poradí a pomůže vybrat vhodný model vzhledem k požadavkům zákazníka.

„Lyže či snowboard jsou nabroušené, navoskované a připravené. Stačí jen vyrazit na svah. Pak vybavení vrátíte a nemusíte se starat o servis, skladování a podobně,“ podotýká majitel Wave Sportu.

 „Pokud vím, že budu jezdit častěji, tak je na zvážení, zda si kupovat nové vybavení, a pak ho třeba po pár letech prodat a zase obměnit za nové. Existuje také varianta, že si lyže půjčím na celou zimní sezonu. Právě to je nejvýhodnější a nejvíce využíváno hlavně pro děti. Rostou a třeba během jedné sezony potřebují větší botu či delší lyže. Při zapůjčení vybavení ho mohou několikrát v sezoně vyměnit za větší či delší. Je to ideální hlavně kvůli bezpečnosti a jejich pohody při lyžování. Není dobré pořizovat dětem lyže a boty větší, proto aby jim to vydrželo alespoň na dvě sezony. To se pak spíš na svahu trápí, než aby si tento krásný sport užívaly,“ vysvětluje úspěšný lyžař, snowboardista a windsurfař Michael Kvašnovský.

Českobudějovická půjčovna vám nabídne celosezonní výpůjčku za cenu zhruba čtrnáctidenní sazby půjčovného. Lyžařský komplet lze ve Wave Sportu zapůjčit už od 180 korun na den pro dítě a od 280 korun pro dospělého. Čím delší doba půjčení, tím je denní sazba půjčovného levnější. Celosezonní půjčovné kompletu pro dítě pak vyjde na 1999 korun, pro dospělého 3499 korun. Wave Sport nabízí také výhodnější půjčovné pro školní lyžařské kurzy.

Lyže z Wave Sportu rostou s dětmi

 „Velké plus celosezonní výpůjčky je v tom, že pokud někomu lyže či boty po vyzkoušení nevyhovují, tak si může vybavení přijít vyměnit za jiný model. To samé platí u výpůjček pro děti, které „pořád“ rostou a je často nutné během jedné sezony vybavení vyměnit za větší,“ říká dále Michael Kvašnovský.

Ke kvalitní sportovní výbavě neodmyslitelně patří také kvalitní servis. „Máme plně automatizovaný stroj značky Wintersteiger. Díky tomu nabízíme zákazníkům seřízení bezpečnostního vázání na nejmodernějším diagnostickém stroji, dále strojní voskování za horka či broušení skluznice a hran keramickými kotouči. A tahle starost zákazníkovi při zapůjčení vybavení u nás odpadne. Vše má v rámci půjčovného,“ dodává.

Velkou výhodou Wave Sportu je parkoviště situované před prodejnou a půjčovnou, proto sem pohodlně zajedete i se svou lyžařskou výbavou, ať už jste z Českých Budějovic nebo z Prahy. Navíc servis je možné provést i na počkání, v případě, že zákazník spěchá.

Trendem jsou testovací lyže, na oblibě získává skialpinismus

Trendem je i testování nových top modelů lyží. Lyžař si může přinést vlastní boty a zapůjčí si testovací model lyží různých značek. Může tak vyzkoušet, co nového je na trhu, a hlavně testování pomůže s výběrem před zakoupením nových lyží. „Pokud testované lyže zakoupí, půjčovné mu bude odečteno z ceny lyží. Vybavení v půjčovně každý rok obměňujeme. Přidáváme nové modely lyží, běžek, snowboardů či bot,“ upřesňuje majitel.

Ve Wave Sportu kromě sjezdových lyží a snowboardů nabízí samozřejmě i běžky, které jdou na dračku především, když nasněží i ve městě či jeho nejbližším okolí.  A mezi nabízenými produkty lze najít například i brusle, které získaly na atraktivitě hodně vloni, kdy zamrzlo v Českých Budějovicích kde co. K mání jsou také sněžnice nebo snowblady, speciály pro freestyle a freeride. V nabídce Wave Sportu je i skialpinistické vybavení, které získává stále více na popularitě.

Buďte na zimu připraveni, ať vás skvělé lyžařské podmínky nezaskočí. Více na webu Wave Sportu a nebo na Facebooku Wave Sport.

Štítky Wave Sport, prodejna, půjčovna, zima, lyže, snowboarding, České Budějovice, Blizzard Entertainment, Salomon, Evropa, Facebook, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S budějckým Wave Sportem vás zima nezaskočí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.