Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Česká show Circle se umístila mezi deseti nejlepšími na světě

Multimediální představení Circle, které zahajovalo Olympijský park Rio- Lipno 2016, bylo zařazeno mezi deset nejlepších show světa za rok 2016. Dostalo se tak mezi oficiální zahajovací ceremoniál Letních olympijských her v Riu, slavnostní otevření plavebního kanálu Dubai Water Canal Opening Ceremony a další významné světové akce a projekty.

Zahajovací show Circle byla vytvořena pro Český olympijský výbor a světlo světa spatřila 5. srpna 2016 nad hladinou vodní nádrže Lipno. Show se zlomkovým rozpočtem se dokázala dostat na seznam deseti nejlepších a byla živě prezentována před mezinárodní porotou v portugalském Portu o víkendu 25. a 26. listopadu 2017.

Sama nominace je pro nás vítězstvím. Dostali jsme se mezi deset nejlepších z celého světa a ocitli se vedle takových projektů, jako je slavnostní zahájení Olympijských her v Riu, jehož realizační tým měl pět set lidí a pracoval s rozpočtem, který je v porovnání s tím naším astronomický. Dokázat se dostat s naším rozpočtem mezi tyto giganty, je opravdu mimořádné. Circle měl do detailu propracovaný příběh, emoce, rozehrál půl kilometru dlouhou scénu nad jezerem a musel mít něco, čím dokázal zaujmout,“  doplnil za agenturu Art4promotion Rudolf Střítecký, režisér show.

Autoři | Foto Art4promotion

Štítky světelná show, zahajovací show, ceremoniál, Rio de Janeiro, Letní olympijské hry, Vodní nádrž Lipno, rozpočet, Dubaj, olympijské hry, Český olympijský výbor, představení, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká show Circle se umístila mezi deseti nejlepšími na světě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.