Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wienerberger fórum 2018 přinese praktické informace a novinky z oblasti stavebnictví

PR článek

Už po osmé přichází společnosti Wienerberger a Tondach s konferencí pro stavební profesionály. Při odborném semináři Wienerberger fórum 2018 se projektanti, architekti a stavitelé dozví praktické informací a novinky z oblasti stavebnictví. Maraton konferencí odstartuje fórum v úterý 9. ledna v Českých Budějovicích a postupně navštíví dalších šest měst v různých koutech České republiky.

Praktické informace a novinky z oblasti stavebnictví se odborná veřejnost dozví v průběhu ledna při Wienerberger fórum 2018 v Českých Budějovicích, v Hradci Králové, Ostravě, Brně, Praze, Plzni a také v Olomouci. Zájemci se mohou přihlásit na Wienerberger Forum.

Program Wienerberger fóra 2018 pořádající společnosti Wienerberger a Tondach připravili tak, aby projekcím, architektům a stavebním společnostem přinesl zejména praktické informace z oblasti stavebnictví.

„Představíme důsledky digitalizace ve stavebnictví. Diskutovat budeme také o domu s téměř nulovou spotřebou a nevynecháme ani žádané přednášky na téma akustiky, akumulace cihelných budov a chyb statiky na stavbách. V oblasti střešních krytin ukážeme, jak vybrat správně řešení střechy a jak správně střechu navrhnout," přiblížili program za realizační tým Wienerberger fórum 2018 obchodní ředitelé Robert Krestýn z Tondachu a Roman Busta z Wienerbergeru.

Štítky Wienerberger fórum 2018, konference, Tondach, stavebnictví, Wienerberger, České Budějovice, Česko, Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wienerberger fórum 2018 přinese praktické informace a novinky z oblasti stavebnictví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.