Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tábor získal na veletrhu Regiontour prestižní ocenění za oficiální portál pro turistiku

Jihočeské město Tábor uspělo na brněnském veletrhu Regiontour a za oficiální portál pro turistiku, kulturu a volný čas si odvezl starosta Jiří Fišer ve čtvrtek 18. ledna třetí místo v kategorii Nejlepší elektronický projekt.

Tábor získal ocenění v prestižné soutěži Velká cena cestovního ruchu pro výjimečné projekty a atraktivní novinky v oblasti cestovního ruchu. Odborná porota ocenila oficiální portál pro turistiku, kuluturu a volný čas třetím místem v kategorii „Nejlepší elektronický projekt“.

Webové stránky visittabor.eu spustilo město na konci listopadu 2016. Návštěvníci díky tomu mají k na jednom místě veškeré informace o městě, o památkách, muzeích a expozicích, o přírodních zajímavostech, ale i o kultuře, sportu, stravovacích a ubytovacích možnostech města a okolí. Od loňského roku je na stránkách také přehled událostí v okolí města.

Stránky jsou k dispozici i pořadatelům akcí, kteří mohou do speciálního kalendáře vkládat vlastní události. Zájemci si poté mohou vybírat akce podle data, žánru nebo pořadatele a označit nebo nasdílet je na sociální sítě.

V minulém roce navštívilo stránky přes dvaadevadesát tisíc uživatelů, kteří dohromady učinili 147 285 návštěv a zobrazili si 678 734 stránek.

Foto Infocentrum Město Tábor

Štítky Regiontour, kultura, Tábor, ocenění, turismus, Go-Regiontour, projekt, Jiří Fišer, veletrh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tábor získal na veletrhu Regiontour prestižní ocenění za oficiální portál pro turistiku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.