Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Najdou Berry, Aiva a Brodyna nový domov?

Venku se krásně oteplilo a to láká k předčasným jarním procházkám. A není nic lepšího než pořádná procházka se svým čtyřnohým parťákem. Že žádného nemáte? V budějckém útulku čeká hned několik psů na nový domov. Berry, Aiva a Brodyna už netrpělivě vyhlížejí nového páníčka.

Berry

Berry je pes, něco málo přes rok starý kříženec border kolie. Je to velmi živý, pozorný, vytrvalý a obratný pes, který bude vyžadovat aktivní styl života a zaměstnání. Bez nich se totiž Berry stane nezvladatelným. Je třeba ho učit stále novým cvikům a kouskům. Přivítá i nejrůznější psí sporty jako agility, fresbee, flyball a jiné.

Aiva

Aiva je téměř rok a půl stará fena křížence. Je to veselá holčička, která je ale zpočátku bázlivá. Bude potřebovat citlivou ruku. Záleží jen na budoucím páníčkovi, jak si Aivu vychová.

Brodyna

Brodyna je s největší pravděpodobností sestřička Aivy. Je to také skoro rok a půl stará fenka neznámého původu. Stejně jako její sestra je zpočátku bázlivá, ale spolu s Aivou si dodávají kuráž. Hledá páníčka s citlivou rukou, který bude mít čas na její výchovu.

Pokud vás některý z těchto čtyřnohých miláčků zaujal, ozvěte se telefonní čísla 721 351 227 nebo 387 772 158 nebo na facebookové stránky českobudějovického útulku. Zastavit se ale můžete i osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Foto Útulek pro opuštěná a handicapovaná zvířata České Budějovice

Štítky psí okénko, útulky, pejsci, Útulek České Budějovice, Berry, Brodyna, Aiva, pes, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Najdou Berry, Aiva a Brodyna nový domov?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.