Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Temelín připravil na Velikonoce program pro děti. Rodiče mohou soutěžit o elektromobil

Program pro děti připravilo na Velikonoce Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín. V doprovodu svých rodičů mohou v zámeckém parku samy najít odměnu. Rodiče mají navíc šanci vyhrát elektromobil na celý víkend. Velikonoční program s Joulinkou začíná v Temelíně ve čtvrtek 29. března a potrvá až do pondělí 2. dubna.

Navštívit infocentrum, v parku najít indicie, složit z nich obrázek, který pak svého majitele dovede k zasloužené sladké odměně. Takové úkoly připravilo na Velikonoce temelínské infocentrum pro své nejmenší návštěvníky. Vedle toho se mohou všichni návštěvníci například vyfotit u reaktoru, přesněji řečeno u jeho zmenšené kopie. „Jde o tapetu s prostorovou fotografií, která vytváří dojem, že návštěvník je právě na reaktorovém sále Temelína,“ upřesnil tiskový mluvčí Marek Sviták. 


Děti si mohou udělat i fotografii z makety reaktorového sálu.

Rezervace není potřeba, vstupné se také neplatí, infocentrum bude otevřeno každý den od 9 do 16 hodin. Rodiny mohou přijet ráno nebo odpoledne a je jen na nich, jak dlouho se zdrží. Je to hlavně o pohodové procházce za určitým cílem.

Malé ratolesti mohou navíc udělat radost i svým rodičům. „Pokud děti vymalují u nás v infocentru Velikonoční Joulinku a rodiče zanechají na sebe kontakt, zařadíme je do slosování o víkendové zapůjčení elektromobilu,“ dodala Hana Marečková z Infocentra Jaderné elektrárny Temelín.

Při nepříznivém počasí soutěž poběží přímo v zámečku Vysoký Hrádek.

Autoři | Foto Jana Provodová

Štítky Velikonoce, Jaderná elektrárna Temelín, soutěž, program, Temelín, elektromobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Temelín připravil na Velikonoce program pro děti. Rodiče mohou soutěžit o elektromobil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.