Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihočeský veletrh cestovního ruchu se zapíše do knihy rekordů

PR článek

Zápis do knihy rekordů, prezentace turistických oblastí a cílů z celé České republiky i ze zahraničí, program plný zábavy pro celé rodiny. To vše čeká návštěvníky letošního druhého ročníku veletrhu cestovního ruchu Travelfest 2018, který se uskuteční ve dnech 13. a 14. dubna společně s Gastrofestem Jaro na českobudějovickém výstavišti.

„První veletržní den odstartujeme zápisem do Guinessovy knihy rekordů největším dortem, který byl kdy upečen v České republice,“ prozradil Jaromír Polášek, ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR), která veletrh pořádá.

Při zahájení veletrhu bude dort slavnostně rozkrojen a následně bude krájen po celou dobu veletrhu na zhruba třináct tisíc porcí. „Dort si bude moci zdarma vychutnat každý návštěvník, který za námi dorazí do pavilonu T2. Věřím, že společnými silami dokážeme dort udolat,“ poznamenala manažerka veletrhu Klára Kaštylová.

Po sladkém úvodu navozujícím správnou atmosféru jižních Čech pohodových budou mít návštěvníci Travelfestu možnost navštívit expozice turistických oblastí a cílů, měst, regionů, infocenter, podnikatelských subjektů a dalších subjektů působících v oblasti cestovního ruchu. Veletrhu bude ve dnech 12. a 13. dubna předcházet dvoudenní odborná konference Travelcon 2018.

Vesmír jako na dlani

Rekordní dort si budou moci návštěvníci vychutnat v relax zóně nebo ve veletržní kavárně Travel Café, kde budou baristé servírovat kávu ze zrnek míchaných speciálně pro tento veletrh. V doprovodný program obohatí mimo jiné živá hudba, známé osobnosti, prezentace destinací nebo soutěže o hodnotné ceny.

„Pro návštěvníky připravujeme hned několik soutěží, kde mohou vyhrát například dárkové poukazy od našich partnerů. Nejlákavější je ovšem hlavní cena velké soutěže, do které se budou moci návštěvníci zapojit po oba dny konání veletrhu zodpovězením několika jednoduchých otázek. Hlavní cenou je dárkový poukaz v hodnotě deset tisíc korun na letecký zájezd dle vlastního výběru pro dvě a více osob do Řecka nebo Bulharska od cestovní kanceláře RS tour. Výherce budeme losovat před zakončením veletrhu, v sobotu odpoledne,“ doplnila Kaštylová.

Na sobotu 14. dubna připravili organizátoři speciální zábavný program pro celé rodiny. Pavilon Z, který bude až po střechu naplněn zábavou, nabídne dětem Divadlo kouzel Pavla Kožíška, klauna, žongléra a baviče Pupu, premiéru Pošťácké pohádky od Marešovy divadelní společnosti, dopravní hřiště, Zeměráj, Muzeum čokolády, skákací hrad, malování na obličej, Šumavouse a mnoho dalšího.

Lákadlem budou i zábavné expozice hasičů nebo Českého červeného kříže. Zajímavou zastávkou mezi stánky bude nepochybně hvězdářský koutek, kde se díky interaktivním technologiím návštěvníkům otevře celý vesmír jako na dlani. Více informací najdete na webu Travelfestu.

Štítky společnost, Travelsfest, České Budějovice, výstaviště, veletrh, cestovní ruch, kniha, Česko, dort, rekord, soutěž, Guinnessova kniha rekordů, Pavel Kožíšek, Český červený kříž, Muzeum čokolády, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeský veletrh cestovního ruchu se zapíše do knihy rekordů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.