Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Piaristické náměstí v Budějcích zase ožilo tradičními trhy. Jsou vždy v sobotu a ve čtvrtek

Tradiční oblíbené trhy na Piaristickém náměstí v Českých Budějovicích pokračují v zavedeném režimu, to znamená každou sobotu a každý čtvrtek. I dnes, v sobotu 31. března, byla nabídka trhovců hodně pestrá, od kytiček přes pomlázky až po něco k snědku.

Ani stavební práce na solnici nikterak výrazně neomezily tradiční a oblíbené trhy na českobudějovickém Piaristickém náměstí, které jsou vždy v sobotu a ve čtvrtek zhruba od šesti hodin ráno až do jedenácti hodin dopoledne. Navzdory počasí návštěvníci pravidelně ve zmiňovaných dnech na trhu pořídí rozmanité zboží od výpěstků ppřes kytičky až po různé dobroty.

„Prostor je omezen pouze před samotným objektem solnice, kde je v současné době postavena panelová komunikace a je zde bezpečnostní zábor staveniště. Zbývající prostranství funguje bez omezení, což je myslím dobrá zpráva nejen pro ty, kteří na trhu prodávají, ale samozřejmě i pro nakupující a návštěvníky,“ říká náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola.

Autoři | Foto Tereza Stehlíková

Štítky společnost, trh, Piaristické náměstí, České Budějovice, sobota, čtvrtek, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Piaristické náměstí v Budějcích zase ožilo tradičními trhy. Jsou vždy v sobotu a ve čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.