Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Posláním Malé smuteční síně v Českých Budějovicích je komornější atmosféra

PR článek

Na smrt blízké osoby se nelze připravit. Když už taková událost přijde, je dobré znát alternativy, které k důstojnému rozloučení České Budějovice nabízejí. A jednou z nich je i menší smuteční síň v Kostelní ulici, která má za sebou už přes dvě stě obřadů.

Majitele pohřební služby Memory Michaela Dimitrova vedla k otevření malé smuteční síně, jako alternativy k té v českobudějovickém krematoriu, myšlenka, že ne všichni si přejí svá rozloučení s blízkými v tak velkém chladném prostoru. Donedávna byly menší možností jen kaple, které ale svým církevním založením a interiérem nebyly vhodné pro nevěřící klienty. Pozůstalí tak díky sálu v Kostelní ulici dostali možnost zvolit si prostor s ohledem na typ pohřbu, jeho kapacitu, domácí atmosféru i finanční možnosti.

Menší síň nabízí intimitu individuálního rozloučení. Decentní interiér je laděn do teplých barev a dovoluje zvolit si prostředí kolem zesnulého dodáním fotografií věcí či míst, které měl zesnulý rád, a které dotvoří atmosféru posledního rozloučení. Síň je vybavena téměř 30 místy k sezení, soukromým parkovištěm a velkoplošnou televizí pro pouštění záznamu. Blízkým, kteří se ze zdravotních nebo jiných příčin nemohou osobně obřadu zúčastnit, umožňuje, aby rozloučení sledovali po internetu. „Poslední dobou se stále více setkávám s tím, že zajišťujeme pohřby bez obřadu. Nevím, do jaké míry je to ovlivněno přáním zesnulého nebo finanční možností pozůstalých, nicméně pokud je důvodem druhá možnost, může s tím právě výběr menší smuteční síně pomoci,“ dodává Michael Dimitrov.

Pohřební služba Memory nabízí komplexní rozsah služeb v nejvyšší kvalitě s důrazem na osobní, etický a citlivý přístup k pozůstalým. Umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídal přesně jeho osobním představám a možnostem. Pokud ale pozůstalý zvolil jinou pohřební službu, není to překážkou k využití Malé smuteční síně. Ta je k dispozici všem pozůstalým, kteří zvažují komornější atmosféru.

Více o smuteční síni se dozvíte na webových stránkách Malé smuteční síně.

Štítky Memory, obřadní síň, pohřeb, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posláním Malé smuteční síně v Českých Budějovicích je komornější atmosféra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.