Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Technologický dvůr je specialista na sanitu, topení a izolaci

PR článek

​Kompletní zajištění služeb pro pohodlí vašeho domova na jednom místě. To vše nabízí Technologický dvůr. Na své si zde přijdou zájemci o novou koupelnu či kuchyni, nebo zákazníci, kteří chtějí vybrat nejvhodnější řešení izolace a systému topení pro svou stavbu. O unikátním objektu nedaleko Voříškova dvora v Českých Budějovicích, který se v těchto dnech otevírá široké veřejnosti, se rozpovídal jeho investor František Štrob.

Nedávno Vaše společnost oslavila čtvrt století působení na trhu. Po necelém roce od oslav otevíráte Technologický dvůr. Co je cílem tohoto výjimečného projektu?
Technologický dvůr je kombinací velkoobchodního způsobu prodeje zboží a zároveň obsluhou koncového zákazníka, pro kterého nabídneme především poradenství, pomoc s návrhem a výběrem koupelen, kuchyní, plynových kotlů, tepelných čerpadel, rekuperací, technických tepelných izolací. Nabídneme mu montážní firmu v blízkosti jeho bydliště a zajistíme následný servis instalovaných zařízení.

Industriální atmosféru Technologického dvora podtrhuje unikátní plastika sochaře Lukáše Raise (vpravo).

Proč zrovna tento název?
Technologie, technika prostředí staveb, technická zařízení budov, všechno jsou to synonyma pro systémy domovní techniky – vytápění, ohřev teplé vody, sanitární techniku, měření a regulace atd.

Dvůr navazuje na původní a dnes zcela oficiální název místa U Voříškova dvora, původně využívaného pro skleníky a zahradnictví.

Technologický dvůr se nachází v lokalitě U Voříškova dvora. Proč zrovna toto místo?
Již více než dvacet let v této lokalitě provozujeme náš regionální velkoobchod a servis zastupující značku Vaillant v jihočeském regionu. Místo je dobře dopravně dostupné a zákazníky zažité jako „Voříškárna“. Infrastrukturu v území a získání dostatečných ploch pro nový areál jsem připravoval zhruba deset let.

Jaké produkty a služby návštěvníci, kteří k Vám zavítají, najdou?
V areálu Technologického dvora jsou tři prodejní a skladové objekty s parkovištěm a vnitřním parterem pro koncové zákazníky. Ve vzorkovně společnosti MakathermCZ se nacházejí koupelny a kuchyně s příslušenstvím. Vzorkovna obchodu Štrob nabízí kompletní tepelnou techniku, V hale firmy AZ Flex najdete širokou škálu tepelných izolací a prvků suché výstavby – například podhledové kazety.

Proč jste se rozhodl zrovna pro oblasti sanity, topení a izolace?
Tyto obory spolu úzce souvisejí a vzájemně se ovlivňují. V dnešní době, kdy je kladen extrémní tlak na energeticky úsporná řešení v domovní technice, je správný výběr zdroje vytápění, úsporné sanitární techniky a dokonalé tepelné izolace pro investora klíčový.

Na co všechno se zákazníci v Technologickém dvoře mohou těšit?
Na příjemné prostředí a věřím, že i na inspirativní ukázky funkčních zařízení na vzorkovnách, kde předváděné výrobky jsou v reálném provozu. Naší snahou bylo zpříjemnit i exteriér a vnitřní parter pro zákazníky. Máme u parkoviště stromy s lavičkou pro maminky s kočárkem, vodní prvek a celý prostor doplňuje industriální plastika sochaře Lukáše Raise s názvem „Rosette“. Přijďte se přesvědčit sami. Srdečně vás zvu k návštěvě!

Více informací o Technologickém dvoře najdete na oficiálním webu.

Štítky technologický dvůr, technologie, sanita, topení, izolace, dvůr, kuchyně, České Budějovice, Lukáš Rais, AZ FLEX, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Technologický dvůr je specialista na sanitu, topení a izolaci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.