Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Českobudějovické nízkoprahové zařízení Srdíčko Jiloro pořádá setkání k oslavě Dne rodiny

Již třetí ročník oslavy Dne rodiny pořádá sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi Sasanka ve spolupráci s nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Srdíčko Jiloro. Setkání se uskuteční dnes, v úterý 15. května, ve 14 hodin.

„Smyslem této akce je podpora rodin a podpora vzájemné sounáležitosti a lásky. Chceme touto cestou poukázat na sílu rodiny, na důležitost spolupráce a vzájemné opory při zvládání běžných i obtížných životních situací. Zároveň chceme vyjádřit uznání rodině jako pevnému a harmonickému základu společnosti,“ uvedla vedoucí NZDM Srdíčko Jiloro Kateřina Sihelníková.

Akce se tradičně koná v prostorách zahrady nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Srdíčko – Jiloro na Okružní 621/1a, v úterý 15. května a to od 14:00. Akce je určena pro širokou veřejnost. Zváni jsou především uživatelé obou sociálních služeb a spolupracující organizace, které se podílejí na zlepšení životní situace uživatelů pořádajících sociálních služeb.

Těšit se můžete na pestrý program, na kterém se podílejí uživatelé nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Srdíčko Jiloro a sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi Sasanka. Čeká vás hudební vystoupení, taneční vystoupení, soutěže pro celé rodiny a nebude chybět ani občerstvení.

Tisková zpráva

Štítky nízkoprahové zařízení, rodina, děti, mláděž, sociální služby, Srdíčko, Jiloro, České Budějovice, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovické nízkoprahové zařízení Srdíčko Jiloro pořádá setkání k oslavě Dne rodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.