Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ženy, zbystřete. City Car představuje elegantní novinku určenou právě vám

PR článek

Budějcký City Car zve na Perlivé dny s C3 ELLE. Přijďte si tuto elegantní novinku prohlédnout a vyzkoušet k autorizovanému prodejci v Rudolfovské ulici. Kdo dorazí na akci, která je naplánována od 5. do 7. června, může se navíc těšit na malý dárek.

Nejprodávanější vůz značky Citroën nyní představuje svou ženštější stránku a spouští novou speciální edici Citroën C3 ELLE s bohatou výbavou. Jde o multifunkční městský vůz s jedinečnou osobností, který vyniká množstvím barevných kombinací a výrazným stylem. Citroën C3 ELLE dokáže okouzlit svými možnostmi personalizace a technologickými prvky. 
Ženský model C3 si zachoval velkorysé křivky a siluetu, které mu zajišťují jedinečnou osobnost, již lze navíc posílit pomocí paketu Pack Color „ELLE“.

Zvenku lze Citroën C3 ELLE snadno rozeznat díky dvoubarevné střeše v odstínu Sable, který byl vytvořen exkluzivně pro tuto edici. K dispozici je také několik odstínů karoserie: Bílá Banquise, Černá Perla Nera a Šedá Platinum. Další možnou variantou je černá střecha v odstínu Onyx Black a karoserie v metalickém odstínu Sable. 

Nová edice modelu C3 nabízí nejmodernější technologie. Ve výbavě najdete hands-free sadu Bluetooth, USB port, audio systém a mlhovky, Airbump, kožený volant a dále elektrické ovládání všech 4 oken. Tato speciální edice je také vybavena asistentem pro rozjezd ve svahu (jen některé verze), systémem snímání dopravních značek se zobrazením povolené rychlosti a systémem varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu. 

Přijďte si vyzkoušet pohlednou novinku do City Caru na adrese Rudolfovská 42 ve dnech 5. až 7. června.

Štítky City Car, auto, Perlivé dny, C3 ELLE, Citroën C3, Citroën, Sable

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy, zbystřete. City Car představuje elegantní novinku určenou právě vám  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.