Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Horní Planá na konci června zahájí provoz letního kina

Dárek za vysvědčení dostanou v sobotu 30. června děti od města Horní Planá. V letním kině se bude promítat film Coco, na který bude vstup zdarma.

„Zároveň tímto milým snímkem odstartujeme novou sezónu našeho letního kina, které stále dokazuje, že jeho provoz smysl má. Věřím, že i letos si do něj najdou cestu diváci všech věkových kategorií,“ říká Jiří Hůlka, starosta Horní Plané.

Město se snaží každý rok sestavit pestrý program, který zahrnuje novinky i prověřené hity posledních let. Přes léto se tak lidé mohou těšit například na pohádku Čertoviny (14. července), erotický thriller Padesát odstínů svobody (20. července) či drama Kolo zázraků (3. srpna).

„Tradičně se v kině také uskuteční HP Rockfest, který nabídne třeba Locomotive či Pilot Season. Proběhne v sobotu 28. července,“ dodává starosta.

Začátky promítání jsou v červenci ve 21.30 hodin, v srpnu o čtvrt hodiny dříve, přičemž od 17. srpna budou již ve 21 hodin. Jednotné vstupné je 95 korun (není-li uvedeno jinak). Kino je částečně zastřešené, takže se promítá za každého počasí. Na místě je občerstvení.

Tisková zpráva

Štítky letní kino, Horní Planá, Jiří Hůlka, Padesát odstínů svobody, Kolo zázraků, Čertovina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Horní Planá na konci června zahájí provoz letního kina  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.