Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Let It Roll klepe na dveře. Největší drum and bassový festival proběhne opět v Milovicích

Svátek všech milovníků drum and bassu se blíží. Tři dny a noci plné hudby, unikátního stage designu a bass linek. Už první srpnový víkend odstartuje oblíbený festival Let It Roll na letišti v Milovicích.

Na prodloužený víkend pod širým nebem plný skvělé hudby každoročně láká desetitisíce fanoušků takřka z celého světa a jeho popularita stále utěšeně roste. A není také divu - jen málokde jinde má člověk možnost slyšet tolik různých interpretů na jednom místě.

Seznam vystupujících pro rok 2018 je na první pohled skoro nekonečný, když čítá přes tři stovky jmen obsahující jak ty největší hvězdy drum and bassové scény jako Netsky, Pendulum, Noisia, Camo & Krooked a další, tak i desítky o něco méně známých, avšak velmi zajímavých producentů, DJs a MCs, včetně početného zastoupení česko-slovenského supportu.

Největší atrakcí bude opět hlavní stage zabírající plochu několika panelových domů, na které se kromě vystoupení těch největších hvězd tradičně každý rok odehrává také velkolepá zahajovací ceremonie. Ta v sobě spojuje unikátní hudební kulisu, dechberoucí projekce a oslnivou lightshow a pokaždé vypráví nový kousek příběhu, jímž je daný ročník festivalu inspirován. Pro mnohé tak bývá často zahajovací ceremonie jedním z nejsilnějších zážitků festivalu.

Přes den si pak návštěvníci mohou zpříjemnit čekání na další část hlavního programu lenošením ve festivalovém areálu, který je pro tyto potřeby vybaven více než dobře. Doplnit energii bude možné například v chill zóně či u pestré nabídky stánků s cateringem. Ti největší nedočkavci si pak mohou ukrátit čekání na večer na jedné z dalších rarit festivalu, tzv. bus parties odehrávajících se na palubě speciálně upravených autobusů. Součástí festivalu bude také několik workshopů pod záštitou Beats Evolution Conference, slibujících velmi zajímavé diskuze vedené těmi největšími profesionály v oboru. I letos si mohou návštěvníci nabít libovolnou hotovost na speciální náramek, kterým poté v areálu festivalu platí.

Brány Let It Rollu se pro veřejnost oficiálně otevřou ve čtvrtek 2.8.2018, ubytovat se v kempu bude však možné již od středy. Hudební produkce pak bude trvat až do ranních nedělních hodin, a v neděli také festival oficiálně skončí. Lístky jsou v prodeji na oficiálním webu letitroll.cz a také prostřednictvím vybraných partnerských sítí.

Autoři | Foto Let It Roll

Štítky Let It Roll, Milovice, drum and bass, festival, hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Let It Roll klepe na dveře. Největší drum and bassový festival proběhne opět v Milovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.