Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Práce na horkovodech v budějcké Mánesově ulici skončily. K normálu se už vrátí i doprava

Zvýšenou pozornost řidičů si vyžádalo zúžení dopravy ze čtyř do dvou jízdních pruhů v českobudějovické Mánesově ulici v blízkosti křižovatky s Novohradskou ulicí. Dočasné omezení si vyžádaly práce na teplárenské horkovodní síti. Ty jsou už ale u konce a tak se i provoz na frekventované Mánesově ulici brzy vrátí k normálu. A to pozítří, ve čtvrtek 16. srpna.

Teplárenská horkovodní síť v Českých Budějovicích během léta překoná frekventovanou Mánesovu ulici a umožní na moderní distribuční systém postupně napojit objekty v této lokalitě, včetně bývalé železniční polikliniky, a v příštím roce i budovaný horkovodní systém ve čtvrti Suché Vrbné. „S pracemi jsme začali 27. července a ukončit je chceme nejpozději do konce letních prázdnin, tedy do 2. září,“ řekl Martin Žahourek, člen představenstva českobudějovické teplárny. 

Práce jsou rozděleny na jednotlivé úseky. Současně probíhaly na 75 metrů dlouhém překopu Mánesovy ulice z Dvořákovy do areálu vlakového nákladového nádraží, a v délce 442 metrů přes tento areál. „Mánesova ulice byla a je po celou dobu trvale průjezdná v obou směrech. Došlo pouze k zúžení dopravy ze čtyř do dvou jízdních pruhů. Toto dopravní omezení je už u konce, potrvá jen do čtvrtka do 16. srpna a vyžádá si zvýšenou pozornost řidičů,“ dodal Martin Žahourek. 

Štítky společnost, potrubí, horkovodní síť, teplárna, práce, České Budějovice, doprava, Suché Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na horkovodech v budějcké Mánesově ulici skončily. K normálu se už vrátí i doprava  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.