Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šperky, které nikde jinde nenajdete. Klenotnictví Nataši Mockové je ta správná volba

PR článek

Široký sortiment zlatých, stříbrných a briliantových šperků, ale i hodiny, hodinky, zakázková výroba nebo profesionální zlatnické a hodinářské opravy. To vše nabízí klenotnictví Nataši Mockové, které nejprve v Kaplici a poté i v Budějcích najdete už sedmadvacet let. Sháníte originální šperk? Pak se vydejte do klenotnictví přímo na Náměstí Přemysla Otakara II.

„Sami si nakupujeme šperky a brilianty od výrobců z celého světa. Na našich prodejnách jsou i šperky, které nikde jinde nenajdete, jelikož je vyrábí naši zlatníci pouze pro naše prodejny,“ říká sama majitelka klenotnictví Nataša Mocková. Podle ní brilianty a ostatní drahé kameny nakupuje přímo na evropských burzách. „Proto dokážeme zaručit jedny z nejlepších cen na trhu,“ dodává.

Máte speciální přání? Není problém, v klenotnictví vám vyjdou vstříc. „Na prodejnách zákazníkovi předložíme nabídku vzorů zásnubních i snubních prstenů a není problém vyrobit unikátní prsten s takovou velikostí briliantu, kterou požaduje, za přijatelné ceny,“ doplňuje majitelka klenotnictví.

Ta se zaměřuje také na moderní trendy. „Každý týden pečlivě připravujeme novinky ze všech nabízených kategorií, aby nabídka byla ucelená a zákazník maximálně spokojený. Každý týden nakupujeme nové zboží z celé Evropy, které nabízíme na našich prodejnách,“ vysvětluje.

Přímo na prodejnách pak najdete velký výběr zlatých a stříbrných šperků. „Podle nás nelze opravdovou krásu šperků zachytit žádným fotoaparátem, proto raději doporučujeme návštěvu našich prodejen před objednávkou z eshopu, který najdete na našich stránkách. Naši nabídku šperků zákazníkům rádi představí naše vyškolené prodavačky, které i poradí s výběrem,“ podotýká Nataša Mocková.

Klenotnictví nabízí i další služby, zakoupit si zde můžete i hodiny nebo hodinky a samozřejmostí je hodinářský i zlatnický servis nebo kompletování, opravy a převázání náhrdelníků z pravých perel a korálů.

Nataša Mocková se také jako jediná pyšní výrobou zlatých a stříbrných šperků pro budějcký hokejový klub ČEZ Motor České Budějovice. Tyto originální přívěsky lze objednat přímo na webových stránkách nebo navštívit  prodejny, kde si přívěsky můžete i vyzkoušet.

Štítky šperky, zlatnictví, Nataša Mocková, České Budějovice, šperk, Přemysl Otakar II., briliant, Kaplice, Madeta Motor České Budějovice, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šperky, které nikde jinde nenajdete. Klenotnictví Nataši Mockové je ta správná volba  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.