Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O víkendu můžete za nákupy v KWS ušetřit. Je tady Black Friday

PR článek

Nakupujete rádi a ještě radši, když můžete za vybrané kousky i něco ušetřit? Pak se rozhodně vydejte do prodejny KWS na Lidické třídě. V pátek a v sobotu totiž pro své zákazníky připravili oblíbenou akci Black Friday, díky které nakoupíte zboží s až 90 procentími slevami.

Společnost KWS se zabývá prodejem a servisem lodí, disponuje vlastní flotilou plachetnic a člunů k pronájmu u nás a v Chorvatsku. Zájemce připraví také na kapitánské zkoušky nebo se s nimi potopí pod vodu při kurzech potápění.

„Díky tomu disponujeme na prodejně širokým sortimentem zboží od vybavení a oblečení pro jachtaře a potápěče až po plavce, vodáky či vyznavače lehké turistiky,“ láká marketingový manažer KWS Petr Ciboch.

Těšit se tak můžete na skvělé ceny softshellových bund, nepromokavých bund a kalhot pro jachtaře, boty značek Lizard a KEEN, na mikiny, trička, plavky, board šortky, kraťasy, masky, šnorchly, neoprenové haubny, neoprenové obleky a mnoho dalšího.

Slevy v rámci akce Black Friday můžete využít pouze na prodejně v Českých Budějovicích na Lidické třídě 252 už tento pátek od 13 do 17 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin.

Štítky KWS, sleva, Black Friday, akce, Černý pátek, Chorvatsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu můžete za nákupy v KWS ušetřit. Je tady Black Friday  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.