Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koupě ojetého vozu nemusí být špatnou volbou, důležité je vybírat kvalitní auta

PR článek

Výběr nového automobilu je vždy důležitým krokem. A to jak v případě, že se jedná o vůz, který právě opustil výrobní linku, nebo o automobil, který už má něco za sebou. V takových chvílích se vždy hodí pomoc a rada ze strany odborníka. Ty získáte i na nové pobočce Autocentra Dan a Syn.

Pokud hledáte nového pomocníka do rodiny nebo zaměstnání, který vám umožní rychle a spolehlivě se přemístit, můžete zavítat do showroomu na Borku u Českých Budějovic. Ten se otevřel teprve před pár dny a nabízí vedle férového prodeje i výkup aut a jejich servis.

Použitý automobil neznamená nutně menší kvalitu

I mezi ojetými vozy se dá najít mnoho spolehlivých automobilů, kterým najeté kilometry nijak neubraly na kvalitě. V novém, moderně vybaveném Autosalonu Dan a syn vám pomohou vybrat to pravé auto, a navíc vám poradí i s jeho pojištěním. „Zpravidla při koupi doporučujeme sjednání prodloužené záruky. Dle konkrétních požadavků zákazníků jsme schopni doporučit jim pojistný program na míru,“ uvedl jednatel autocentra Dan Lavrinčik.

Nalezněte ideálního parťáka

Do nového automobilového centra na Pražské ulici může zavítat kdokoli. Ať už hledá auto za milion, nebo za sto tisíc. Pokud si zde přesto nevybere, zaměstnanci mohou vůz dle vaší libosti sehnat a dovézt. Když už ale po nějakém čtyřkolovém mazlíkovi přeci jen sáhnete, můžete si být jisti, že má za sebou důkladnou prohlídku a kvalitní servis.

„Provoz jakéhokoliv vozidla s sebou samozřejmě po nějaké době přináší i potřebu dílčích oprav, našim zákazníkům se snažíme vyjít vstříc desetiprocentní slevou na náš servis,“ komentoval Lavrinčik. Zákazníci se tak nemusí obávat, že při zjištění problému na svém voze by na něj koukali skrz prsty. I případným reklamacím se staví čelem. „Našim hlavním cílem je spokojený zákazník,“ dodává.

Autocentrum Dan a syn ale neopouští ani současné zázemí v Okružní ulici. „Stávající prostory budeme i nadále využívat. Zaměříme se zde na prodej užitkových vozů a automobilů nižší cenové kategorie,“ dodal jednatel.

Více o Autocentru Dan a syn najdete na webu nebo Facebooku.

Štítky Dan a syn, autocentrum, auta, České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupě ojetého vozu nemusí být špatnou volbou, důležité je vybírat kvalitní auta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.