Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tonstav-Service je finalistou krajského kola soutěže podnikatelů Firma roku 2018

PR článek

Slavnostní vyhlášení 13. ročníku krajského kola soutěže podnikatelů Vodafone Firma roku 2018, Česká spořitelna Živnostník roku 2018 a Vodafone Odpovědná firma roku 2018 v hotelu Clarion bylo pro společnost Tonstav-Service z Českých Budějovic velmi úspěšné. Stala se vítězem kategorie Odpovědná firma roku 2018 a postupuje do celostátního kola, které proběhne v prosinci na pražském Žofíně.

Co to znamená být v Jihočeském kraji nejodpovědnější firmou? „Především se dobře starat o své zaměstnance, kterým nabízí nadstandardní benefity, vytváří příjemné pracovní prostředí a podporuje jejich volnočasové aktivity.  Je to firma, která dbá na dopady podnikání na životní prostředí, využívá obnovitelné zdroje a v neposlední řadě podporuje sociální a sportovní projekty,“ popisuje ředitel Martin Trešl.

Společnost Tonstav-Service tak rozšířila svoji sbírku ocenění, v minulém roce se díky Czech Stability Award a certifikátu AAA zařadila mezi nejspolehlivější obchodní společnosti v České republice. Těmito pozitivními hodnoceními na sebe upozorňuje nejen klienty, ale i potencionální seriózní zaměstnance, o které je na trhu práce čím dál větší nouze.

Se svými dnes již 85 zaměstnanci působí firma Tonstav-Service na českém trhu už od roku 1996. Díky síti poboček v Českých Budějovicích, Praze, Berouně, Hradci Králové, Brně a Ostravě zajišťuje komplexní služby a servis na poli jak prodeje zboží a speciálních stavebních materiálů tak i pronájmu, servisu a prodeje stavebních strojů a techniky.

V posledních letech patří do portfolia půjčoven Tonstav-Servisu nejen strojní omítačky, pumpy na beton, stavební výtahy a lešení, ale i zástupci v oblasti hi-tech stavební techniky - pokládková mechanizace obrubníků a dlažeb od švédského výrobce Pritec Vaculyft nebo široká škála modelů minijeřábů italské značky Jekko.

Štítky Tonstav, Firma roku, ocenění, Vodafone, České Budějovice, Česká spořitelna, Slovanský ostrov, Jihočeský kraj, Česko, Praha, soutěž, Brno, Ostrava

Tonstav-Service je finalistou krajského kola soutěže podnikatelů Firma roku 2018  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.