Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kam vyrazit? 72 subjektů, které se vyplatí navštívit při návštěvě Českých Budějovic

Zkuste vyjmenovat pár podniků, kam v Českých Budějovicích vzít návštěvu. Tápete? Práci vám teď ulehčil spolek České Budějovice, který ve spolupráci s destinací Českobudějovicko – Hlubocko vypracoval seznam 72 subjektů z oblasti gastronomie, ubytování a turistických cílů, které stojí za návštěvu.

Samotné vyhodnocení nejlepších subjektů ze všech tří oborů probíhalo za pomoci analytického systému, který vyhodnocuje data z reálných statistik za posledních několik měsíců, na základě počtu hodnotitelů, váženého průměru, auditů a dalších obecně dostupných dat z portálů Tripadvisor, Googleplaces, Booking či Facebook. Hodnotitelé nedali jen na zprostředkované údaje, ale vyrazili také do terénu, kde kvalitu zkontrolovali pomocí mystery shoppingu.

Seznam všech 72 míst, které stojí za návštěvu

Hlavní myšlenkou celého projektu je mimo zkvalitnění služeb na Českobudějovicku i motivace subjektů cestovního ruchu k lepší zpětné vazbě a dobré reklamě, která vychází přímo ze zkušeností zákazníka a dalšího doporučení. Dalším efektem projektu je prohloubení komunikace mezi návštěvníkem a majitelem subjektu, progresivita recenzí, zapojení subjektů do nabídky cestovního ruchu pro celou ČR a jednotnou propagaci na sociálních sítích.

Projekt byl koncipován tak, aby se mohly zapojit i drobné subjekty, pro které je zároveň motivací zlepšování servisu a služeb na takovou úroveň, aby se projevilo celkové hodnocení subjektu za účelem dostat do povědomí návštěvníka i menší kvalitní místa a podniky.

Autoři | Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky České Budějovice, kultura, restaurace, Jižní Čechy, Českobudějovicko – Hlubocko, návštěva, okres České Budějovice, projekt, TripAdvisor, Facebook, Česko

Kam vyrazit? 72 subjektů, které se vyplatí navštívit při návštěvě Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.