Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Expert na chladící či mrazící zařízení. Prodej i servis zajistí Jihočeské Elektro

PR článek

Sháníte chladící či mrazící zařízení do firmy, nebo jen chladničku do domácnosti? Obraťte se na Jihočeské Elektro. Prodává prověřené značky, na výrobek dostanete pětiletou záruku a navíc kompletní servis v případě poruchy v záruční i pozáruční době.

V Jihočeském Elektru si vybere každý. Pro koncového zákazníka tu je celá škála chladniček od těch levnějších, až po luxusnější varianty. Ti, co shánějí i další spotřebiče, už jinam nemusí, firma na svém e-shopu nabízí také myčky, pračky, sporáky nebo minibary.

Odešla vám chladnička? Jihočeské Elektro pošle technika ze své mateřské společnosti Servis chlazení jižní Čechy, který vám chladničku opraví. A myslí i na to, že už opravit nepůjde. „V takovém případě dokážeme novou chladničku dodat přímo k zákazníkovi domů ještě ten den, kdy technik rozhodne o tom, že dosloužilý spotřebič už nejde opravit,“ vysvětluje Radim Bohony z Jihočeského Elektra.

V případě, že nemáte možnost si sami starou chladničku odvézt a nový spotřebič přivézt domů, stačí se domluvit a firma svoz a odvoz chladničky či jiného spotřebiče zajistí za vás. „Nabízíme i možnost spotřebič vynést do patra,“ doplňuje Radim Bohony.

Zákazníky firmy jsou ale i gastro provozy a prodejny. Právě gastro provozy vybaví chladícím zařízením, mrazící technikou, ale i prodejními vitrínami, výrobníky ledu nebo výčepním zařízením. „Na většinu našich výrobků samozřejmě zajišťujeme záruční a pozáruční servis“ říká Radim Bohony.

Firma nabízí značky jako Liebherr, Gorenje nebo Snaige a jiné. Pokud jde o servis, firma opraví drtivou většinu značek, co jsou na trhu.

Pro své zákazníky si Jihočeské Elektro připravilo speciální akci pro měsíc listopad. V rámci otevření nové prodejny na Rudolfovské třídě při zakoupení chladícího nebo mrazícího spotřebiče je dovoz a zapojení zdarma.

Firma se kromě chladící techniky zaměřuje také na klimatizace, pronájem mobilních klimatizací, realizace chladicích a mrazicích boxů.

Více o společnosti Jihočeské Elektro najdete webu.

Štítky Jihočeské Elektro, elektro, Radim Bohony, lednička, Jihočeský kraj, Liebherr, Gorenje

Expert na chladící či mrazící zařízení. Prodej i servis zajistí Jihočeské Elektro  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.