Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Posunuto na Next Level aneb svátky bez starostí

PR článek

Blíží se sezóna maturitních plesů, silvestrovských večírků a především těmi nejmladšími tak očekávané Vánoce, pro mnohé z nás svátky plné shonu a starostí. Pořád se zdá, že je na dárky a přípravy času dost a najednou na dveře klepe poslední týden adventu a vy ještě netušíte, jak a především čím obdarovat a potěšit své blízké, nebo podnikáte ve firmě, která chce odměnit své zákazníky nebo zaměstnance, zviditelnit se nebo udělat dojem? Máme pro vás řešení.

Firma NextLevel vám pomůže zbavit se stereotipní hektiky a ohrané klasiky, které máme všichni dost. Posune vás na úplně jiný level.

NextLevel zahrnující tiskárnu, která je napojená na jednoduchý e-shop, kde si pohodlně z vašeho domova či firmy můžete vybrat z více než 70 produktů (od hrnečků přes mikiny, trička po batohy, podložky pod myš, ručníky, brindáky..) které jen čekají na to, až si je, jak se říká, upravíte dle svého gusta. A to vše snadno za pár minut s doručením vašich originálních produktů i do druhého dne. Stačí jen otevřít stránku, vybrat si produkt a přidat motiv, fotku idola, hudební skupiny, mazlíčka, rodiny, vtipný, milostný nápis nebo umístit svá loga, kontakty, slogany na vámi vybrané produkty denní potřeby. Buďte kreativní, ve fantazii se totiž meze nekladou. Mimo jiné si můžete také vytvořit svůj vánoční merch na druhém e-shopu. Dárky můžete vyřešit originálně například potiskem na textilu na online návrháři.

Mezi další služby studia patří i natáčení, focení, letecké záběry a tvorba videí vašich významných životních událostí jako jsou svatby, narozeniny, maturitní plesy, reklamní, propagační videa a další momenty.
Mimo jiné funguje firma i jako reklamní agentura poskytující tvorbu webovych stránek, e-shopů a jejich následnou propagaci. Postaráme se o vaši firmu a její marketing na trhu plném konkurence. 

Vyberte si z široké nabídky služeb, vyhněte se zběsilému obíhání obrovských přeplněných obchodních center. Buďte letos originální. Šetřete svůj čas a energii, v klidu prožijte čas lásky a štěstí s vašimi blízkými. 

Štítky NextLevel, studio, reklama, tiskárna, potisk, advent, Vánoce, internetový obchod

Posunuto na Next Level aneb svátky bez starostí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.