Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoční pohodu si užijete v Zahradnickém centru Ferenčík

PR článek

Zahradnické centrum Ferenčík patří ke špičkám ve svém oboru nejen co se rostlin a zahradnických potřeb týká, ale i šíří svého sortimentu dekorací. V předvánočním čase jim věnuje velkou část svého prodejního prostoru.

„Všechny vánoční dekorace, skleněné ozdoby, ale třeba i umělé vánoční stromky pečlivě osobně vybíráme přímo v showroomech největších evropských dodavatelů. Nabídka našich vánočních dekorací není ale pouze z ciziny. Velký úspěch každoročně sklízí třeba ručně foukané a malované české a slovenské ozdoby,“ popisuje Marek Ferenčík.

Při prezentaci zboží se u Ferenčíků snaží své zákazníky co nejvíce inspirovat, nabídnout jim různé kombinace stylů a barev tak, aby si každý přišel na své. Napadlo by vás třeba, jak úžasně na vánočním stromečku vypadají motýlci s glitry, karnevalové škrabošky nebo třeba peříčková boa?

„Tento rok jsou zatím nejvíce žádané dřevěné figurky a přízdobičky na adventní věnce od našeho českého dodavatele, o tom se koneckonců mohou zákazníci, možná především dámy, přesvědčit sami hned tento předadventní víkend. Budeme již zdobit adventní věnce a svícny, na své si přijdou i ti, kteří si chtějí nějakou vánoční dekoraci vyrobit sami doma. U nás najdou vše potřebné, od věnců proutěných či chvojových, přes svíčky, přízdoby nebo třeba tavné pistole pro domácí vyrábění,“ dodává majitel.

Při nákupech se nezapomeňte zastavit v oblíbené kavárně a pochutnat si na špičkové kávě a zákuscích, které si u Ferenčíků pečou sami. Anebo si třeba dejte horký punč. V době předvánočních příprav a shánění vánočních dárků si to zasloužíte.

Štítky Ferenčík, zahradnické centrum, Vánoce, vánoční ozdoby

Vánoční pohodu si užijete v Zahradnickém centru Ferenčík  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.