Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Pekař s Arpidou vydali klip k nové písni Naděje je

Den před Vánoci nadělil Pekař s kapelou K.R.B svým fanouškům dárek v podobě klipu k nové písni Naděje je. Natáčel se na jihu Čech v Arpidě a u Vrbenských rybníků. Pekař píseň centru věnoval včetně autorských práv. Každé přehrání tak Arpidě pomůže.

Sedmnáct klientů s tělesným a kombinovaným postižením z centra Arpida společně s Pekařem nazpívali a nahráli novou píseň Naděje je. „Song jsem měl v hlavě už dlouho, jen jsem hledal někoho, kdo ho dotáhne do zdárného konce. K.R.B je perfektně sehraný a vlastní píseň si zaslouží,“ popsal zpěvák, který se navíc spolu s vydavatelem vzdal veškerých práv na píseň. „Až Arpida song vydá, veškerý výtěžek půjde právě jim,“ dodává. 

Klip vyšel den před Vánoci v 16:00 na oficiálním YouTube kanálu Arpidy. „Každé přehrání písně pomůže klientům centra Arpida. Veliké poděkování patří Ondřeji Soukupovi, Marku Nedvědovi a společnosti Warner Music,“ doplnil mluvčí centra Ondřej Hellebrant.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Arpida, K.R.B, Pekař, píseň, klip, České Budějovice, Vánoce, Česko, Naděje, hudební skupina, Warner Music Group

VIDEO: Pekař s Arpidou vydali klip k nové písni Naděje je  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.