Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přemýšlíte kam o víkendu? Zahradnictví Střítež Boškovi už má otevřeno

PR článek

Rodinné zahradnictví Bošků ve Stříteži u Volyně otevřelo vzhledem k jarnímu rázu počasí už v pondělí 18.února. Nakoupit můžete třeba první jarní květiny - petrklíče, narcisky, macešky, nebo i velikonoční výzdobu.

Sortiment, který téměř po celý rok zahradnictví nabízí, je opravdu široký. Od balkonových květin, okrasných a ovocných stromků a keřů, po chryzantémy, vřesy, truhlíky všech velikostí a druhů, svíčky, věnce, substráty, hnojiva, postřiky a mnoho dalších zahrádkářských doplňků. Zakoupit můžete i dárkový poukaz.  

Zajímavou službou je výsadba truhlíků přímo v zahradnictví. Vyberete si  květiny, zeminu i hnojivo a nejpozději do týdne si můžete přijet pro své krásně osázené truhlíky. 

Zahradnictví bylo založeno v devadesátých letech a na ploše 9 hektarů najdete snad vše, co patří domu a zahradě. Pokud si nebudete vědět rady, manželé Boškovi vám s výběrem rádi poradí. To je totiž jejich filosofie. Osobní přístup, perfektní servis a služby vysoké kvality. A proto se zákazníci k Boškům stále rádi vrací.

Štítky zahradnictví, Střítež, Boškovi, víkend, tip, květiny, Volyně

Přemýšlíte kam o víkendu? Zahradnictví Střítež Boškovi už má otevřeno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.