Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O titul Motoráka měsíce února se uchází Bradley, Endál a Kutlák

Hokejová sezona vrcholí, a tak je na čase, aby čtenáři Budějcké Drbny zvolili nejlepší hokejisty ČEZ Motoru České Budějovice za poslední týdny. V následujících dnech máte možnost hlasovat pro únorovou hvězdu.

Motorák, který až do čtvrtka 4. dubna získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí po některém z barážových duelů. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky na prohlídku Budějovického Budvaru, odměnou pro hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény.

#7 Cody Bradley

Neuvěřitelnou formu má po Vánocích budějcký Američan Cody Bradley. Zpočátku sezony spíše nevýrazný člen kádru nyní naplno vrací kouči Prospalovi vloženou důvěru a patří mezi nejlepší hráče na ledě. Výbornou fazónu prokázal čtyřiadvacetiletý subtilní útočník již v únoru, kdy se trefil pětkrát a třikrát u gólu Jihočechů asistoval.

#9 Lukáš Endál

Motorák ledna v novém roce skutečně zářil. Nejproduktivnější střelec Motoru dlouhodobé části soutěže vsítil do soupeřovy klece v minulém měsíci dalších pět gólů, z toho tři rozhodly zápasy. Jeho konto kanadských bodů se rozrostlo i díky pěti asistencím. Vyrovnanou bilanci branek a nahrávek (22:22) měl Lukáš Endál i po všech odehraných kolech Chance ligy.

#80 Zdeněk Kutlák

Kapitán českobudějovických hokejistů kvůli zranění na přelomu roku několik týdnů nehrál, po svém návratu na led ale potvrzoval, proč je součástí jihočeského týmu. I když mu spousta fanoušků vyčítá chyby v defenzivní činnosti, jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Svou aktivní hrou navíc často podporuje útok, a tak není divu, že v únoru zaznamenal dvě přesné trefy a tři asistence.

Kdo je podle vás Motorákem měsíce února?

Celkem hlasovalo230 čtenářů

Štítky Motorák, hokej, soutěž, Lukáš Endál, Zdeněk Kutlák, hokejista, Drbna.cz, Madeta Motor České Budějovice, Budějovický Budvar, Budvar aréna, 1. česká hokejová liga

O titul Motoráka měsíce února se uchází Bradley, Endál a Kutlák  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.