Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová aplikace pro online potisk je tady

PR článek

Konečně i v Českých Budějovicích se na e-trhu objevil ve zbrusu novem kabátě online e-shop vytvorsipotisk.cz. Specializuje se na jednokusový nebo množstevní online potisk triček, mikin, originálních reklamních a dárkových předmětů a dalších 70 produktů, které udělají radost nejen vašim zákazníkům, ale i blízkým.

Pokud tedy chcete vlastní trička, hrnečky, či jiné předměty vyberte si produkt a vytvořte si potisk jednoduše online, vyhnete se tak zdlouhavé komunikace s ostatními tiskárnami.

Potisk je možný téměř ze všech stran bez omezení. Stačí si jen vybrat ze širokého sortimentu produkt a pustit se do navrhovaní. Navíc můžete použít speciální kód na dvacetiprocentní slevu na celou objednávku: 20XNOW13v. Pro firmy je připravena zvlášť speciální úprava ceny. 

Pomoci e-shopu vše vyřídíte z pohodlí domova či firmy, bez zbytečných starostí. Navíc právě probíhají jarní slevy na všechny produkty.

Štítky Online potisk, novinka, aplikace, České Budějovice

Nová aplikace pro online potisk je tady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.