Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Parádní umístění a rodinná atmosféra. Hotel Slunečná louka je dokonalým zázemím pro vaši dovolenou na Lipně

PR článek

Léto je tady a mnozí z vás jistě stále nejsou rozhodnutí, kam vyrazit na dovolenou. Stačí se přitom zaměřit na krásy jižních Čech, třeba na milované Lipensko, které přes prázdniny slibuje mnoho parádních zážitků. Pokud hledáte ubytování s nefalšovanou rodinnou atmosférou, je tady pro vás hotel Slunečná louka přímo v Lipně nad Vltavou.

V tomto případě není „rodinná“ prázdným slovem nebo nějakým marketingovým tahem. Naopak – o hotel se již od roku 2004 stará jedna rodina, která do své práce dává srdce. Není divu, že se jí hosté pravidelně vracejí, a to i několikrát ročně.

Hotel je zároveň zaměřen primárně právě na rodiny s dětmi, čemuž odpovídá i struktura pokojů, zařízení, přičemž nechybí dětský koutek ani dětské hřiště.

Hostům je k dispozici rozlehlý pozemek, díky čemuž mají soukromí a klid uprostřed rušné turistické centrály. Součástí jsou tenisové kurty, venkovní bazén se slanou vodou, venkovní sauna v sudu. Majitelé zároveň každý rok investují do nového zařízení, takže mají každý rok pro hosty připravenou nějakou fajnovou novinku.

Na místě se samozřejmě také vaří. Velmi oblíbená je například výborná pizza z pece na dřevo. Celkově je ale na místní kuchyni, která vaří pouze z čerstvých, sezónních a regionálních potravin, skvělá odezva.

Stejně tak na biodynamické vína od renomovaných slovinských vinařů a limonády vlastní výroby – z levandule, višní, máty, rebarbory. Místem skvělého relaxu je pak dřevěný venkovní bar, kde návštěvníci naleznou širokou nabídku rumů a dalších nápojů. Oblíbeným letním nápojem je u venkovního bazénu COINTREAU FIZZ, což je lehký osvěžující drink, jehož základem je francouzský pomerančový likér prémiové kvality.

Za zmínku jistě stojí, že i přímo v restauraci je dětský koutek.

Hotel disponuje také konferenční místností s audiovizuální technikou, takže je vhodný rovněž pro firemní akce – maximální kapacita je 90 osob. Firmy jistě ocení i stylové rauty. A nejenom firmy. Na místě je možné domluvit se na soukromých oslavách.

Prostě nefalšovaná pohoda. A kam z hotelu vyrazit? O 300 metrů dál je pláž, stejně tak daleko je veřejný bazén, ještě o něco blíže bobová dráha a lanový park a „coby kamenem dohodil“ bikepark. Ve městě zároveň funguje půjčovna kol, in-line bruslí, plachetnic a dalších vodních plavidel. Tady se vážně nudit nebudete!

Soutěž o ubytování v hotelu Slunečná louka

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní na dvě noci v termínu mimo hlavní sezónu (9. září – 21.prosince) v hodnotě 3 120 korun. Stačí jen do středy 26. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Pobyt vyhrála Martina Rusnáková! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky Slunečná louka, hotel, Lipno, pobyt, relax, louka, Vodní nádrž Lipno, soutěž, Jihočeský kraj, Lipno nad Vltavou

Parádní umístění a rodinná atmosféra. Hotel Slunečná louka je dokonalým zázemím pro vaši dovolenou na Lipně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.