Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Viva Bambini přes léto neodpočívá. Naopak – na programu jsou tři fajnové příměstské tábory, z nichž některé mají poslední volná místa

PR článek

Letní prázdniny jsou tady a někteří rodiče stojí před problémem, jak skloubit práci a zároveň se postarat o své ratolesti. Vítanou variantou mohou být letní hry Viva Bambini, které se uskuteční v prostorách mateřské školy v ulici Boženy Němcové. O co jde? O městské tábory, které pobaví i naučí.

První vlaštovka je již za dveřmi – uskuteční se v termínu 8. až 12. července pod názvem Svět zvířat a já. Cílovou skupinou jsou děti od tří do šesti let, které se podívají za zvířátky, jež žijí v džungli, v Africe, pod vodou, na farmě anebo u nás doma jako domácí mazlíčci.

Volná místa jsou na následujících dvou termínech. Od 15. do 19. července proběhne Svět barev, v rámci kterého se děti od tří do šesti let seznámí se světovými výtvarníky, prohlédnou si jejich díla a vklouznou do světa plného barev. Budou kreslit, malovat, tvořit, experimentovat a zkoušet různé výtvarné a rukodělné techniky. Vydají se také do přírody, zkusí si malbu v plenéru a vytvoří společná díla ve stylu Landscape.

Závěrečný tábor je v plánu od 12. do 16. srpna a je pro děti od tří do šesti let. Název má Cesta do zemí vycházejícího slunce. Každý den bude zaměřen na jiný stát oblasti Asie. Děti se mohou těšit na tvořivé, taneční, pohybové, hudební aktivity a spousty legrace. Čeká je celodenní výlet za poznáním a kratší výlety do blízkého okolí. Zde je poslední volné místo.

Veškeré informace k příměstským táborům naleznete na webu Viva Bambini.

Štítky Viva Bambini, léto, tábor, Božena Němcová, Afrika, Svět zvířat, Asie

Viva Bambini přes léto neodpočívá. Naopak – na programu jsou tři fajnové příměstské tábory, z nichž některé mají poslední volná místa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.