Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jsme tu pro všechny, co chtějí nové auto, kvalitní autoservis a služby, říká ředitel CB Auto František Fišer

PR článek

Od roku 2018 je ředitelem společnosti CB Auto František Fišer, který začal usilovně pracovat na své vizi společnosti. S novým ředitelem přišla nová energie. Se svým týmem intenzivně řeší přístup k zákazníkům, vylepšuje služby, školí personál, vymýšlí nové produkty financování. “Jsme tu pro všechny, co chtějí nové auto, kvalitní servis a služby," říká ředitel CB Auto František Fišer.

Chcete si koupit nové auto? Nebaví vás obcházet autosalony a čekat, až se vás někdo ujme? Vyrazte do CB Auto. Přivítají vás tam profesionálové, kteří si udělají čas na každého, bez ohledu na to, jestli chcete luxusní SUV, rodinný kombík, nebo jen městské přibližovadlo.

Pokud přemýšlíte, kam jezdit do autoservisu a kde řešit starosti s opravami, přijeďte do CB Auto. Odborně vám poradí a všechno zařídí za vás, ve skvělé kvalitě a za skvělé ceny.

Stabilní rodinná jihočeská společnost s pobočkami v Českých Budějovicích, Táboře a Českém Krumlově vstupuje do nové éry s novým ředitelem a heslem: Jsme tu pro všechny.

„Toto heslo jsme zvolili proto, že naše firma stále roste, ale my nezapomínáme na základní principy přístupu k zákazníkovi. Jsme tu pro všechny, kteří chtějí malý nebo rodinný vůz, ale jsme připraveni uspokojit i náročné. Stejně tak máme co nabídnout firemním zákazníkům. Náš autoservis je tu pro všechny jak s novým, tak se starším vozem. Nejsme drazí, jak se říká. Naše ceny jsou standardní. Může k nám přijet každý, kdo má vůz značky z našeho portfolia,“ vysvětluje ředitel CB Auto František Fišer.

Koupí auta vše začíná. Co nabízíte svým zákazníkům, když od vás odjedou s novým nebo s ojetým vozem, kterých máte v nabídce poměrně dost?
Zákazníci už nechtějí čekat. Autoservisy dnes mají problém s prodlužováním doby oprav. My chceme zvýšením kapacity servisu čekací doby co nejvíce zkrátit. Chceme tu být pro všechny a najít pro všechny adekvátní řešení.

Proto stavíte novou čtyřpatrovou budovu v Českých Budějovicích?
Ano. Její hlavní část bude sloužit pro servis, který tím získá větší kapacitu. V posledním patře vytvoříme zázemí pro zaměstnance. Počítáme zde s jídelnou, šatnami a oddychovou zónou. Součástí stavby je také vybudování zázemí pro nadcházející trend elektrických vozů.

Když se řekne CB Auto, někomu se automaticky vybaví: To je přece Škodovka na Máji, která je jen pro bohaté. To už dávno neplatí, že?
Má to historický kontext, protože prodej a servis vozů Škoda na tomto místě fungoval od 90. let. My jako CB Auto jsme na tuto tradici v roce 2000 navázali a postupně rozšířili naši nabídku o další značky. Už dávno nejsme jen v Budějovicích. Máme pobočky v Táboře a v Českém Krumlově. A rozhodně tu nejsme jen pro bohaté. Jsme tu pro každého.

Máte širokou nabídku značek. Jak jste k nim dospěli a proč?
Jsme česká rodinná firma. Náš majitel je velký patriot a značka Škoda je s námi od začátku. Dnes už jsme ale autorizovaným prodejcem a servisem více značek. V průběhu let jsme zahájili spolupráci se značkami Seat, Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, Mazda a nakonec také Kia. Máme rozsáhlé aktivity v prodeji ojetých vozů. Díky tomu si dnes u nás vybere úplně každý. Nákup auta je o emocích, osobním vkusu a potřebách zákazníka. Tahle široká paleta nám umožňuje uspokojit všechny.

Co dalšího kromě prodeje a servisu ještě nabízíte?
Začíná být stále větší zájem o krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozů. Nabízíme proto různé formy operativního leasingu, ale velký zájem je i o naši půjčovnu užitkových vozů. V oblasti financování vzrůstá poptávka po produktech s nulovým navýšením. Odpovídá tomu náš vlastní projekt Volkswagen Easy Ride. Dokážeme připravit i produkty s velmi nízkou akontací, poskytnout zajímavý protiúčet, výhodné pojištění nebo program vozového parku pro firmy.

Automobilů stále přibývá, ale zájemci musí často na svůj nový vůz čekat. Proč?
Ovlivňují nás změny v emisní politice. Kvůli tomu se prodlužují výrobní termíny. Snažíme se proto našim zákazníkům vycházet vstříc bohatou zásobou skladových vozů. Tyto vozy jsou již nakonfigurované a lze s nimi odjet prakticky okamžitě.

Současný pracovní trh trpí nedostatkem zaměstnanců. Nebojíte se toho při rozšiřování vašeho servisu v Budějovicích?
Kvalitních lidí je málo v každé době. My se dlouhodobě snažíme, aby se u nás našim zaměstnancům výborně pracovalo, aby byli spokojeni a dobře ohodnoceni.

A daří se vám to?
Troufám si říct, že ano. Máme dobré a zkušené lidi. S rozšířením kapacit ale samozřejmě vnímáme nedostatek řemeslných pozic. V našem oboru jsou to zejména karosáři, mechanici nebo lakýrníci. Šikovní lidé z těchto profesí u nás mají stále dveře otevřené. Dlouhodobě tuto situaci řešíme spoluprací se školami v regionu. Umožňujeme studentům praxi v našem provozu a vychováváme si tak budoucí zaměstnance.

Na co se vy osobně letos nejvíc těšíte?
Jsem nadšený ze Škody Kamiq, velmi povedeného menšího SUV s pověstnou praktičností a také z atraktivní Mazdy CX-30. Těším se na omlazenou verzi Volkswagen Passat. Na konci roku dorazí nová generace Seat Leon. Vyjde také nový legendární Volkswagen Multivan. Zajímavá bude i Kia XCeed. Čekají nás také zajímavé novinky z oblasti elektromobility. Každého z našich zákazníků potěší něco zajímavého.  Přijďte se osobně přesvědčit 21. září na velké speciální akci, na které přiblížíme naši firmu z trochu jiného úhlu pohledu.

Štítky CB Auto, České Budějovice, Tábor, Český Krumlov, František Fišer, Volkswagen, Mazda, Kia, ŠKODA AUTO a.s., SEAT

Jsme tu pro všechny, co chtějí nové auto, kvalitní autoservis a služby, říká ředitel CB Auto František Fišer  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.