Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Parkoviště na sídlišti Šumava čeká oprava. Práce začnou v pondělí

Už v pondělí začne ve Větrné ulici na sídlišti Šumava rekonstrukce parkoviště. Kromě toho bude opraven i chodník, upravena zeleň a osazena nová tráva. Práce potrvají zhruba čtyřicet dní.

„Navržené stavební úpravy spočívají v odstranění původních konstrukčních vrstev parkoviště, odstranění silničních obrubníků a osazení nových. Na některých místech dojde k výškové úpravě mříží uličních vpustí. Na opraveném parkovišti vzniknou varovné pásy a dojde tam k napojení na přístupové chodníky k panelovým domům. Součástí stavby je i oprava chodníku. Plochy veřejné zeleně budou vyčištěny od kamenů, dosypány zeminou do vyhovujícího stavu a osety travním semenem,“ říká náměstek primátora Ivo Moravec.

Stavba za více než jeden milion korun začne 5. srpna a potrvá maximálně 40 dní. Omezení budou dočasná, parkování v celém rozsahu plochy bude jen krátkodobé.

Autoři | Foto c-budejovice.cz

Štítky parkoviště, Šumava, oprava, chodník, Ivo Moravec, sídliště

Parkoviště na sídlišti Šumava čeká oprava. Práce začnou v pondělí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.