Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozvoz burčáku až ke dveřím domu? To není hudba budoucnosti, ale ojedinělá služba budějcké Vinotéky Sklípek

PR článek

Máte chuť na kvalitní víno či sezónní burčák a nechce se vám pro něj do vinotéky? Nezoufejte. Přímo domů vám oblíbený nápoj přiveze Vinotéka Sklípek, která sídlí v budějcké ulici Fráni Šrámka. Za dovoz zaplatíte pouze dvacet devět korun.

A výběr vín je tu opravdu široký. Provozovatel nabízí jak moravská, maďarská, rakouská a chilská lahvová vína, tak bílá, červená i růžová stáčená vína, moravský stáčený bílý i červený burčák, a také stáčenou medovinu. Budějcká Vinotéka Sklípek vám jako jediná v krajském městě doveze kvalitní burčák až ke dveřím domu a to za „hubičku“.

„Objednávky přijímáme každý den do 18 hodin. Od 19 hodin začínáme s rozvozem. Garantujeme, že zákazník dostane svůj oblíbený nápoj večer v den objednání. Za dovoz zaplatí dvacet devět korun,“ uvedl provozovatel Vinotéky Sklípek Zdeněk Musil s tím, že objednat si lze jak telefonicky na čísle 383 800 166, tak přes webové stránky. Vína se rozváží zatím pouze ve večerních hodinách. Provozovatel ale plánuje v nejbližších měsících i rozvoz během dne.

Kvalita a příznivá cena

Vinotéka Sklípek klade při výběru vín velký důraz na kvalitu, a proto většinou pochází z osvědčených rodinných vinařství. Neméně důležitá je také příznivá cena. Například litr stáčeného Veltlínského zeleného vína tady pořídíte za devadesát osm korun, oblíbený Müller Thurgau koupíte za sedmdesát osm korun. Litr burčáku vyjde na devadesát devět korun. Zkušená obsluha vinotéky vám vybrané víno stočí do připravených lahví. Oblíbený mok si můžete odnést v litrové, dvoulitrové i pětilitrové lahvi.

Slevové akce i ochutnávky

Vína můžete přímo ve vinotéce také ochutnat. „Pokud přijde zákazník a nezná naše vína, rádi mu je formou ochutnávky představíme. Lidé, kteří v naší vinotéce již byli se k nám rádi vrací, a proto máme připravenu také řadu slevových akcí. Například za každý nákup nad sto korun dostanou zákazníci samolepku hroznů. Když jich nasbírají celkem devět, mají na další nákup slevu šedesát korun,“ dodal Musil. A navíc, každý týden mohou lidé zakoupit jeden druh stáčeného vína s deseti procentní slevou.

A slevové akce jsou připraveny také pro zákazníky, kteří si objednají sortiment po internetu. „Pokud při objednávce na našich webových stránkách www.vinoteka-sklipek.cz napíší do poznámky heslo: drbna, tak dostanou jako dárek sáček pistáciových ořechů,“ připomněl Musil.

Vinotéku Sklípek najdou lidé v budějcké ulici Fráni Šrámka 13. Otevřeno je každý den mimo soboty a to od 10 do 19 hodin, v neděli pak od 16 do 19 hodin. Zakoupit tu lze také kvalitní stáčené ovocné limonády, pravou belgickou čokoládu či ořechy. Veškeré informace najdou milovníci dobrého vína také na facebookových stránkách Vinotéka Sklípek, kde mimo jiné aktuálně probíhá soutěž až o 1.500,- korun.

Štítky Vinotéka Sklípek, víno, burčák, České Budějovice, Fráňa Šrámek, Zdeněk Musil

Rozvoz burčáku až ke dveřím domu? To není hudba budoucnosti, ale ojedinělá služba budějcké Vinotéky Sklípek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.