Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Český hotel v srdci Alp. Residence AlpenHeart v Bad Gastein nabízí ubytování v pohádkovém prostředí

PR článek

Přemýšlíte nad dovolenou v srdci přírody a umění? V prostředí, ze kterého se tají dech? Nemusíte hledat daleko! Residence AlpenHeart v Bad Gasteinu vám zajistí zážitek, na který budete ještě dlouho rádi vzpomínat. V Alpách… v Gasteinském údolí. Zní to krásně, že?

A také to krásné je, ostatně stačí se podívat na fotky na oficiálních stránkách hotelu. Pro hosty je připraveno osm variant komfortních pokojů (dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje nebo apartmán pro šest osob). Samozřejmostí jsou wellness služby, herna či posilovna. Nejmenší návštěvníci určitě ocení dětský koutek a gurmáni hotelovou restauraci, ve které vám načepují i Plzeň nebo Budvar. Ostatně hotel má české majitele.

Zimní sezóna

Residence AlpenHeart je součástí známé lyžařské oblasti Ski Amadé, které zahrnuje lyžařské areály Salcburska a Štýrska. Vášniví lyžaři by tak měli zbystřit, protože mluvíme o opravdové špičce, která potěší i ty nejnáročnější. Zkrátka a dobře… jakmile si tady jednou zalyžujete, už se sem budete chtít vracet stále!

Jestliže si dovolenou naplánujete v období od 29. listopadu do 23. prosince, můžete počítat s cenou za ubytování od 79 euro za pokoj pro dva i se snídaní, která je řešená formou bufetu. Možná je také polopenze/večeře.

Jako bonus získáte různé výhody a slevy. Slevová karta Gastein Card se dá využít na služby a atrakce v Bad Gasteinu a okolí, na zapůjčení lyžařského vybavení vám bude poskytnuta sleva 25 procent, na vstupné do místních lázní Felsentherme 25 procent.

A to není všechno, pokud si pobyt ve zmíněném období rezervujete přes rezervační formulář hotelu, získáte navíc jeden vstup do hotelového wellnessu na hodinu a půl a jednu karafu červeného nebo bílého vína v hotelovém Café Baru.

Residence AlpenHeart je zároveň ideální i pro různé konference, teambuildingy, školení a tak dále. Výhodou pak může být, vzhledem ke zmíněným českým majitelům, česká faktura. Mimochodem u hotelu je pro ubytované hosty parkování zdarma.

Takže… rychle rezervovat a hurá do Alp!

Štítky AlpenHeart, residence, lyžování, Alpy, Bad Gastein, hotel, Budějovický Budvar, Plzeň, Salcbursko, Štýrsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český hotel v srdci Alp. Residence AlpenHeart v Bad Gastein nabízí ubytování v pohádkovém prostředí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.