Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stovky lidí dorazily na Podzimní slavnosti do nově zrekonstruovaného centra Čtyři Dvory

PR článek

Levitující moderátorka Katka Říhová, koncert Jana Kopečného s kapelou Botox a bohatý program pro děti přilákaly v neděli 17. listopadu do nových atraktivních pasáží již téměř obsazeného nákupního centra Čtyři Dvory zástupy lidí nejen z blízkého okolí.

Krátce po druhé hodině odpolední se pasáže začaly plnit nedočkavými návštěvníky, kteří si nechtěli nechat ujít slavnostní zahájení Podzimních slavností. Zábavné odpoledne otevřel populární rodák z Českých Budějovic, hvězda muzikálů posledních let, Jan Kopečný s kapelou Botox, který se na pódiu vystřídal s kouzelníkem Štěpánem Šmídem nebo oblíbenou dětskou zpěvačkou BibiBum, jejíž vystoupení strhlo pro změnu ty nejmenší.

Pro ty byl také v prostorách budoucího dětského koutku připraven rozmanitý program od balónkové dílny, přes malování na obličej, nebo výrobu placek až po workshop s cukrovou vatou.

Show se ovšem neodehrávala pouze na pódiu. V prostorách food courtu, kde se brzy otevřou restaurace GUTY a Multi food, předvedl své kuchařské umění tým z místní Fine food Academy v čele se šoumenem a šéfkuchařem Honzou Krobem.

Ten během akce ukázal, jak připravit tři skvělé recepty včetně ochutnávek. Při přípravě pokrmů mu asistovala sympatická moderátorka Katka Říhová, taktéž rodačka z Českých Budějovic, kterou můžete znát nejenom z ranní show Evropy 2, ale i TV Nova. Ta celým zábavným odpolednem také provázela.

Na závěr programu kromě své výřečnosti prokázala i odvahu, když se odevzdala do rukou kouzelníka a začala před zraky nadšeného davu levitovat. Vše se odehrálo za doprovodu kapely zpívající text jednoho ze svých hitů: ,,...vypadáš nejlíp, vypadáš skvěle". To se dá po celkové rekonstrukci s klidem říct i o centru Čtyři Dvory, ve kterém zbývá už jen posledních pár volných jednotek. Ostatně přijďte se přesvědčit sami...

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Podzimní slavnosti, Čtyři Dvory, kultura, Katka Říhová, hudební skupina, Jan Kopečný, slavnost, České Budějovice, koncert, Evropa, botulotoxin, TV Nova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stovky lidí dorazily na Podzimní slavnosti do nově zrekonstruovaného centra Čtyři Dvory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.